Nabeschouwing Estoril - Porto (1-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 17 september 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Estoril het zaterdag 17 september 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Porto (1-1)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Estoril en Porto geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door T. Gouveia, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. In de 77e minuut kreeg M. Ndiaye van Estoril voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Estoril de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat M. Taremi van Porto een penalty wist te benutten in de 99e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Estoril - Porto 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Porto Gele kaart voor A. Franco Porto
23' Gele kaart Estoril Gele kaart voor J. Carvalho Estoril
41' Doelpunt Estoril Doelpunt T. Gouveia met assist van Joaozinho Estoril 1-0
46' Gele kaart Estoril Gele kaart voor M. Ndiaye Estoril
56' Gele kaart Estoril Gele kaart voor R. Martins Estoril
57' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
59' Gele kaart Porto Gele kaart voor F. Cardoso Porto
59' Wissel Porto Wissel Galeno voor A. Franco Porto
67' Wissel Estoril Wissel A. Marques voor Erison Estoril
72' Wissel Porto Wissel T. Martinez voor R. Conceicao Porto
72' Wissel Porto Wissel Gabriel Veron voor Evanilson Porto
73' Wissel Estoril Wissel S. J. Lea voor J. Carvalho Estoril
74' Wissel Estoril Wissel T. Araujo voor R. Martins Estoril
77' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor M. Ndiaye Estoril
81' Wissel Porto Wissel D. Loader voor Zaidu Porto
82' Wissel Porto Wissel M. Grujic voor S. Eustaquio Porto
83' Wissel Estoril Wissel L. Africo voor T. Gouveia Estoril
86' Gele kaart Porto Gele kaart voor M. Grujic Porto
99' Penalty Porto Penalty M. Taremi Porto 1-1
101' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. Alvaro Estoril
101' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
103' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Vital Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Porto
Opstellingen Estoril - Porto
De opstellingen van Estoril en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Porto

Estoril en Porto treffen elkaar in de 7e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Luis Miguel Branco Godinho en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 14 mei 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Porto. Op basis van de afgelopen 14 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 11 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Estoril. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Estoril 1
Winst Porto 11
Totaal 14

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Estoril op een 8e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.