Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (0-2) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 3 september 2022 - 21:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Gil Vicente het zaterdag 3 september 2022 om 21:30 uur in eigen huis op tegen Porto. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Porto live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Porto (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Porto is onder leiding van scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro geëindigd in een 0-2 overwinning voor Porto. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 41e minuut door M. Taremi, waarmee Porto met 0-1 de leiding nam. Porto vergrootte in de 44e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Galeno op een 0-2 voorsprong kwam te staan.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 0-2 stand in het voordeel van Porto.

LIVE Gil Vicente - Porto 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Porto teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

35' VAR: Afgekeurd doelpunt T. Martínez Afgekeurd doelpunt vanwege buitenspel T. Martínez Porto
41' Doelpunt Porto Doelpunt M. Taremi met assist van S. Eustaquio Porto 0-1
44' Doelpunt Porto Doelpunt Galeno met assist van S. Eustaquio Porto 0-2
46' Wissel Gil Vicente Wissel K. Villodres voor J. Boselli Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel Pedro Tiba voor G. Aburjania Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel D. Veiga voor B. Aouacheria Gil Vicente
46' Wissel Gil Vicente Wissel T. Araujo voor E. Hackman Gil Vicente
71' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor V. Carvalho Gil Vicente
75' Wissel Porto Wissel Gabriel Veron voor M. Taremi Porto
75' Wissel Porto Wissel Evanilson voor T. Martinez Porto
82' Wissel Porto Wissel Joao Mario voor Galeno Porto
82' Wissel Porto Wissel voor G. Albuquerque Porto
83' Wissel Gil Vicente Wissel M. Bueno voor V. Carvalho Gil Vicente
90' Wissel Porto Wissel D. Loader voor Otavio Porto
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Porto
Opstellingen Gil Vicente - Porto
De opstellingen van Gil Vicente en Porto zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Gil Vicente gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Porto zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Gil Vicente - Porto

Gil Vicente en Porto treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João Pedro Silva Pinheiro en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Porto in de Primeira Liga vond plaats op 27 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Porto favoriet. 12 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Gil Vicente. 2 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Gil Vicente 2
Winst Porto 12
Totaal 16

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 12e positie staat, terwijl we Porto terugvinden op de 3e plaats.