Nabeschouwing Gil Vicente - Santa Clara (1-0) || Primeira Liga 2022/2023

Donderdag 29 december 2022 - 18:00 uur



In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Gil Vicente het donderdag 29 december 2022 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Santa Clara. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Cidade de Barcelos in Barcelos.

Via de Gil Vicente - Santa Clara live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Santa Clara (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Santa Clara is onder leiding van scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves geëindigd in een 1-0 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Santa Clara
Goals
1
0
LIVE Gil Vicente - Santa Clara 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Santa Clara teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Santa Clara
Opstellingen Gil Vicente - Santa Clara

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Gil Vicente - Santa Clara

Gil Vicente en Santa Clara treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter João António Ferreira Gonçalves en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Santa Clara in de Primeira Liga vond plaats op 6 februari 2022 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Santa Clara favoriet. 2 keer wist de ploeg van Gil Vicente te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Gil Vicente. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Gil Vicente 1
Winst Santa Clara 2
Gelijkspel 3
Totaal 6

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Gil Vicente op een 16e positie staat, terwijl we Santa Clara terugvinden op de 14e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is regenachtig.

Tags
Gil Vicente - Santa Clara Opstelling Gil Vicente Opstelling Santa Clara Live Gil Vicente - Santa Clara Live Gil Vicente - Santa Clara kijken Gil Vicente - Santa Clara kijken Live Gil Vicente - Santa Clara stream Gil Vicente - Santa Clara Fox Sports Nabeschouwing Gil Vicente - Santa Clara Uitslag Gil Vicente - Santa Clara Statistieken Gil Vicente - Santa Clara Primeira Liga 2022/2023 Gil Vicente - Santa Clara wedden Gil Vicente - Santa Clara gokken Gil Vicente - Santa Clara Unibet