Nabeschouwing Académica - Rio Ave (0-2) || Primeira Liga 2015/2016

Zaterdag 20 februari 2016 - 21:45 uur



In de Primeira Liga 2015/2016 neemt Académica het zaterdag 20 februari 2016 om 21:45 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio EFAPEL in Coimbra.

Via de Académica - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Académica - Rio Ave (0-2)

Het Primeira Liga duel tussen Académica en Rio Ave is geëindigd in een 0-2 overwinning voor Rio Ave. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Académica - Rio Ave
LIVE Académica - Rio Ave 0-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Académica - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Académica - Rio Ave
Opstellingen Académica - Rio Ave

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Académica - Rio Ave

Académica en Rio Ave treffen elkaar in de 23e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2015/2016.

De vorige ontmoeting tussen Académica en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 28 september 2015 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 15 duels tussen beide teams is Rio Ave favoriet. 6 keer wist de ploeg van Académica te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Académica. 7 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Académica 2
Winst Rio Ave 6
Gelijkspel 7
Totaal 15
Tags
Académica - Rio Ave Opstelling Académica Opstelling Rio Ave Live Académica - Rio Ave Live Académica - Rio Ave kijken Académica - Rio Ave kijken Live Académica - Rio Ave stream Académica - Rio Ave Fox Sports Nabeschouwing Académica - Rio Ave Uitslag Académica - Rio Ave Statistieken Académica - Rio Ave Primeira Liga 2015/2016 Académica - Rio Ave wedden Académica - Rio Ave gokken Académica - Rio Ave Unibet