Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (3-1) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 22 maart 2015 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Arouca het zondag 22 maart 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Arouca (Arouca) in Arouca.

Via de Arouca - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arouca - Gil Vicente (3-1)

Het Primeira Liga duel tussen Arouca en Gil Vicente is geëindigd in een 3-1 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 27e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Iuri Medeiros. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 47e minuut was het Arouca dat via J. Kayembe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Roberto dacht na 58 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 80e minuut scoorde Gil Vicente via Rúben Ribeiro, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Arouca - Gil Vicente
3
1
LIVE Arouca - Gil Vicente 3-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arouca - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Semedo Gil Vicente
27' Doelpunt Arouca Doelpunt Iuri Medeiros Arouca
32' Wissel Gil Vicente Wissel Diogo Viana voor Yazalde Gil Vicente
33' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Roberto Arouca
47' Doelpunt Arouca Doelpunt J. Kayembe Arouca
52' Wissel Gil Vicente Wissel A. Ebralidze voor Joao Vilela Gil Vicente
53' Wissel Arouca Wissel Bruno Amaro voor Rui Sampaio Arouca
54' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Hugo Basto Arouca
58' Doelpunt Arouca Doelpunt Roberto Arouca
62' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Iván Arouca
69' Wissel Arouca Wissel Artur voor David Simao Arouca
69' Wissel Gil Vicente Wissel Marwan Mohsen voor Gabriel Moura Gil Vicente
77' Wissel Arouca Wissel F. Fokobo voor Hugo Basto Arouca
80' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Rúben Ribeiro Gil Vicente
92' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Iuri Medeiros Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Arouca - Gil Vicente
Opstellingen Arouca - Gil Vicente

Voorbeschouwing Arouca - Gil Vicente

Arouca en Gil Vicente treffen elkaar in de 26e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Arouca en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 2 november 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 3 duels tussen beide ploegen is Arouca favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.