Nabeschouwing Belenenses - Arouca (0-0) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 29 november 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Belenenses het zaterdag 29 november 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Belenenses - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Arouca (0-0)

De Primeira Liga 2014/2015 wedstrijd tussen Belenenses en Arouca geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Geen van beide ploegen wist echter voor veel gevaar te zorgen. Er waren zo nu en dan een paar gevaarlijke aanvallen, maar tot echt grote kansen leidde dit nauwelijks.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Arouca
LIVE Belenenses - Arouca 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

40' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
45' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Meira Belenenses
46' Wissel Belenenses Wissel Rodrigo Dantas voor Tiago Silva Belenenses
48' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Bruno China Belenenses
69' Wissel Arouca Wissel Nelson Barbosa voor Tinoco Arouca
75' Wissel Belenenses Wissel Camará voor Fredy Belenenses
78' Wissel Arouca Wissel Bruno Amaro voor Claro Arouca
84' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Bruno China Belenenses
88' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Deyverson Belenenses
89' Wissel Arouca Wissel Miguel Oliveira voor David Simao Arouca
91' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rui Sampaio Arouca
90' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nelson Barbosa Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Arouca
Opstellingen Belenenses - Arouca

Voorbeschouwing Belenenses - Arouca

Belenenses en Arouca treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 10 mei 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 2 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Belenenses als Arouca wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 0 keer in een gelijkspel.