Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (0-1) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 13 december 2014 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Belenenses het zaterdag 13 december 2014 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Sporting Braga.

Via de Belenenses - Sporting Braga live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Sporting Braga (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Sporting Braga is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 30e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Aderllan Santos. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Sporting Braga
LIVE Belenenses - Sporting Braga 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Sporting Braga teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

30' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Aderllan Santos Sporting Braga
33' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Éder Sporting Braga
40' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Fredy Belenenses
43' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Baiano Sporting Braga
46' Wissel Belenenses Wissel Tiago Caeiro voor Sturgeon Belenenses
55' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Djavan Ferreira Sporting Braga
64' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Aderllan Santos Sporting Braga
65' Wissel Belenenses Wissel Pelé voor Rodrigo Dantas Belenenses
67' Wissel Sporting Braga Wissel Pedro Santos voor F. Pardo Sporting Braga
68' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
70' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Rúben Micael Sporting Braga
71' Wissel Belenenses Wissel Camará voor Fredy Belenenses
73' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Gonçalo Brandão Belenenses
86' Wissel Sporting Braga Wissel Sami voor Rafa Silva Sporting Braga
87' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Camará Belenenses
89' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Alan Sporting Braga
96' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Nélson Belenenses
95' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Deyverson Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Sporting Braga
Opstellingen Belenenses - Sporting Braga

Voorbeschouwing Belenenses - Sporting Braga

Belenenses en Sporting Braga treffen elkaar in de 13e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Sporting Braga in de Primeira Liga vond plaats op 2 februari 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 10 duels tussen beide teams is Sporting Braga favoriet. 6 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Belenenses. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.