Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (0-3) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 30 augustus 2014 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Belenenses het zaterdag 30 augustus 2014 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Belenenses - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Belenenses en Vitória Guimarães is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 0-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor N. Plange in de 21e minuut, waardoor Vitória SC met een man minder kwam te staan. In de 26e minuut was het Vitória SC dat via André André dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tómané dacht na 38 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Vitória SC via Alex, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Belenenses - Vitória Guimarães
LIVE Belenenses - Vitória Guimarães 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Belenenses - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Camará Belenenses
21' Rode kaart Vitória SC Rode kaart voor N. Plange Vitória SC
26' Doelpunt Vitória SC Doelpunt André André Vitória SC
38' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tómané Vitória SC
40' Wissel Belenenses Wissel Fredy voor Tiago Silva Belenenses
44' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Miguel Rosa Belenenses
45' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Alex Vitória SC
54' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Meira Belenenses
54' Wissel Belenenses Wissel Mailó voor Camará Belenenses
56' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Afonso Vitória SC
57' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Filipe Ferreira Belenenses
58' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Alex Vitória SC
63' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Afonso Belenenses
64' Wissel Belenenses Wissel Adilson voor João Afonso Belenenses
73' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
73' Wissel Vitória SC Wissel B. Saré voor Hernâni Vitória SC
78' Wissel Vitória SC Wissel David Caiado voor Alex Vitória SC
85' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Bruno China Belenenses
88' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Rodrigo Dantas Belenenses
90' Wissel Vitória SC Wissel J. Alvez voor Tómané Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Belenenses - Vitória Guimarães
Opstellingen Belenenses - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Belenenses - Vitória Guimarães

Belenenses en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Belenenses en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 12 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Vitória Guimarães favoriet. 3 keer wist de ploeg van Belenenses te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Belenenses. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.