Nabeschouwing Benfica - Boavista (6-1) || Primeira Liga 2007/2008

Zondag 11 november 2007 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2007/2008 neemt Benfica het zondag 11 november 2007 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista.

Via de Benfica - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Boavista (6-1)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Boavista is geëindigd in een 6-1 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 6-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 18e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Ó. Cardozo. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 57e minuut was het Boavista dat via Jorge Ribeiro dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. M. Pereira dacht na 62 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 66e minuut scoorde Benfica via C. Rodríguez, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 80 minuten spelen wist Benfica via Ricardo Silva de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 85e minuut scoorde Nuno Gomes namens Benfica. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 88e minuut leek Nuno Gomes te scoren voor Benfica, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 6-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Boavista
6
1
LIVE Benfica - Boavista 6-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Doelpunt Benfica Doelpunt Ó. Cardozo Benfica
57' Doelpunt Boavista Doelpunt Jorge Ribeiro Boavista
62' Doelpunt Benfica Doelpunt M. Pereira Benfica
66' Doelpunt Benfica Doelpunt C. Rodríguez Benfica
80' Eigen doelpunt Benfica Eigen doelpunt Ricardo Silva Benfica
85' Penalty Benfica Penalty Nuno Gomes Benfica
88' Doelpunt Benfica Doelpunt Nuno Gomes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Boavista
Opstellingen Benfica - Boavista

Voorbeschouwing Benfica - Boavista

Benfica en Boavista treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 2 februari 2007 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.