Nabeschouwing Benfica - Estrela Amadora (3-0) || Primeira Liga 2007/2008

Donderdag 20 december 2007 - 22:15 uur

In de Primeira Liga 2007/2008 neemt Benfica het donderdag 20 december 2007 om 22:15 uur in eigen huis op tegen Estrela Amadora.

Via de Benfica - Estrela Amadora live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Benfica - Estrela Amadora (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Benfica en Estrela Amadora is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 52e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van C. Rodríguez. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 71e minuut was het Benfica dat via Ó. Cardozo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Nuno Gomes dacht na 90 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Benfica - Estrela Amadora
3
0
LIVE Benfica - Estrela Amadora 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Benfica - Estrela Amadora teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

52' Doelpunt Benfica Doelpunt C. Rodríguez Benfica
71' Penalty Benfica Penalty Ó. Cardozo Benfica
90' Doelpunt Benfica Doelpunt Nuno Gomes Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Benfica - Estrela Amadora
Opstellingen Benfica - Estrela Amadora

Voorbeschouwing Benfica - Estrela Amadora

Benfica en Estrela Amadora treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Benfica en Estrela Amadora in de Primeira Liga vond plaats op 19 maart 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Benfica favoriet. De thuisploeg wist 4 keer te winnen, terwijl Estrela Amadora slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.