Nabeschouwing Boavista - Gil Vicente (3-2) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 28 september 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Boavista het zondag 28 september 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Gil Vicente (3-2)

Het Primeira Liga duel tussen Boavista en Gil Vicente is geëindigd in een 3-2 overwinning voor Boavista. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Gil Vicente op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Nwankwo. Helaas voor Gil Vicente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 15e minuut was het Boavista dat via Philipe dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. S. Nwankwo dacht na 56 minuten te scoren voor Gil Vicente, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 58e minuut scoorde Boavista via Anderson Carvalho, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 89 minuten spelen wist Boavista via Anderson Carvalho de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Gil Vicente
3
2
LIVE Boavista - Gil Vicente 3-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Nwankwo Gil Vicente
15' Doelpunt Boavista Doelpunt Philipe Boavista
44' Gele kaart Boavista Gele kaart voor João Dias Boavista
46' Wissel Boavista Wissel Y. Ly voor B. Beckeles Boavista
56' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Nwankwo Gil Vicente
58' Doelpunt Boavista Doelpunt Anderson Carvalho Boavista
65' Wissel Gil Vicente Wissel Caetano voor A. Ebralidze Gil Vicente
76' Wissel Gil Vicente Wissel Leandro Pimenta voor Joao Vilela Gil Vicente
80' Wissel Boavista Wissel F. Fary voor Zé Manuel Boavista
85' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor S. Nwankwo Gil Vicente
87' Wissel Boavista Wissel Leozinho voor Brito Boavista
89' Doelpunt Boavista Doelpunt Anderson Carvalho Boavista
90' Wissel Gil Vicente Wissel Marwan Mohsen voor Gladstone Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Gil Vicente
Opstellingen Boavista - Gil Vicente

Voorbeschouwing Boavista - Gil Vicente

Boavista en Gil Vicente treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 23 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Boavista favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.