Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (1-1) || Primeira Liga 2014/2015

Maandag 9 februari 2015 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Boavista het maandag 9 februari 2015 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Rio Ave. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio do Bessa Século XXI in Porto.

Via de Boavista - Rio Ave live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Boavista - Rio Ave (1-1)

De Primeira Liga 2014/2015 wedstrijd tussen Boavista en Rio Ave geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor B. Beckeles in de 9e minuut, waardoor Boavista met een man minder kwam te staan. In de 10e minuut was het Rio Ave dat via Ahmed Hassan Koka dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tengarrinha dacht na 93 minuten te scoren voor Boavista, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 94e minuut moest Rio Ave verder met een man minder, nadat P. Gouano een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Boavista - Rio Ave
1
1
LIVE Boavista - Rio Ave 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Boavista - Rio Ave teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

9' Rode kaart Boavista Rode kaart voor B. Beckeles Boavista
10' Penalty Rio Ave Penalty Ahmed Hassan Koka Rio Ave
31' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor P. Gouano Rio Ave
36' Wissel Rio Ave Wissel P. Sow voor A. Wakaso Rio Ave
46' Wissel Boavista Wissel M. Uchebo voor C. Pouga Boavista
60' Wissel Boavista Wissel Brito voor Zé Manuel Boavista
68' Wissel Boavista Wissel Leozinho voor Q. Owusu-Abeyie Boavista
70' Wissel Rio Ave Wissel Diego Lopes voor Pedro Moreira Rio Ave
77' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Tengarrinha Boavista
86' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Lionn Rio Ave
93' Penalty Boavista Penalty Tengarrinha Boavista
94' Tweede gele kaart Rio Ave Tweede gele kaart voor P. Gouano Rio Ave
92' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Ukra Rio Ave
95' Wissel Rio Ave Wissel Luís Gustavo voor Y. Del Valle Rio Ave
Video hoogtepunten en samenvatting Boavista - Rio Ave
Opstellingen Boavista - Rio Ave

Voorbeschouwing Boavista - Rio Ave

Boavista en Rio Ave treffen elkaar in de 20e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Boavista en Rio Ave in de Primeira Liga vond plaats op 1 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Rio Ave. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Boavista als Rio Ave wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.