Nabeschouwing Estoril - Famalicão (2-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zaterdag 6 augustus 2022 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Estoril het zaterdag 6 augustus 2022 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Famalicão. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio António Coimbra da Mota in Estoril.

Via de Estoril - Famalicão live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Famalicão (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Famalicão is onder leiding van scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida geëindigd in een 2-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 20e minuut door F. Geraldes, waarmee Estoril met 1-0 de leiding nam. Estoril vergrootte in de 45e minuut de voorsprong nadat het via een goal van Arthur op een 2-0 voorsprong kwam te staan. Een penalty in de 52e minuut was de ideale kans voor Famalicão om te scoren. A. Millan was degene die van 11 meter schoot maar de kans niet wist te verzilveren, waardoor de stand 2-0 bleef.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met een 2-0 stand in het voordeel van Estoril.

LIVE Estoril - Famalicão 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Famalicão teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

20' Doelpunt Estoril Doelpunt F. Geraldes Estoril 1-0
39' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
45' Doelpunt Estoril Doelpunt Arthur met assist van T. Gouveia Estoril 2-0
52' Penalty gemist Famalicão Penalty gemist A. Millan Famalicão
65' Wissel Famalicão Wissel J. Cadiz voor A. Simoes Famalicão
65' Wissel Famalicão Wissel S. Colombatto voor R. Fonte Famalicão
65' Wissel Estoril Wissel R. Martins voor Arthur Estoril
70' Gele kaart Estoril Gele kaart voor B. Vital Estoril
76' Wissel Famalicão Wissel P. Brazao voor G. A. Assuncao Famalicão
76' Wissel Famalicão Wissel Z. Youssouf voor R. Lima Famalicão
76' Wissel Estoril Wissel G. Tavares voor Joao Carlos Estoril
81' Wissel Estoril Wissel S. J. Lea voor F. Geraldes Estoril
82' Wissel Estoril Wissel F. Volnei voor P. Alvaro Estoril
82' Wissel Estoril Wissel T. Araujo voor T. Gouveia Estoril
82' Wissel Famalicão Wissel H. De La Fuente voor M. Aguirregabiria Famalicão
95' Gele kaart Estoril Gele kaart voor G. Esteves Estoril
97' Gele kaart Famalicão Gele kaart voor S. Colombatto Famalicão
98' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joaozinho Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Famalicão
Opstellingen Estoril - Famalicão
De opstellingen van Estoril en Famalicão zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Estoril gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Famalicão zal beginnen in een 4-4-2 opstelling.
Voorbeschouwing Estoril - Famalicão

Estoril en Famalicão treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nuno Miguel Serrano Almeida en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Famalicão in de Primeira Liga vond plaats op 29 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Famalicão. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Famalicão favoriet. 1 keer wist de ploeg van Estoril te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Estoril. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.