Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (1-0) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 20 december 2014 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Estoril het zaterdag 20 december 2014 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Vitória Guimarães.

Via de Estoril - Vitória Guimarães live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Estoril - Vitória Guimarães (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Estoril en Vitória Guimarães is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 74e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Kléber. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Estoril - Vitória Guimarães
1
0
LIVE Estoril - Vitória Guimarães 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Estoril - Vitória Guimarães teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

59' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor A. Traore Vitória SC
63' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mano Estoril
64' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Alves voor Alex Vitória SC
65' Wissel Vitória SC Wissel Ricardo Gomes voor Tómané Vitória SC
74' Doelpunt Estoril Doelpunt Kléber Estoril
79' Wissel Estoril Wissel Javier Balboa voor Kléber Estoril
81' Wissel Estoril Wissel Arthuro voor Kuca Estoril
81' Wissel Vitória SC Wissel Crivellaro voor Cafú Vitória SC
84' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Alves Vitória SC
85' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Tozé Estoril
85' Wissel Estoril Wissel Babanco voor Tozé Estoril
94' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. Kieszek Estoril
91' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Babanco Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Estoril - Vitória Guimarães
Opstellingen Estoril - Vitória Guimarães

Voorbeschouwing Estoril - Vitória Guimarães

Estoril en Vitória Guimarães treffen elkaar in de 14e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Estoril en Vitória Guimarães in de Primeira Liga vond plaats op 4 april 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide ploegen is Estoril favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Vitória Guimarães slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.