Nabeschouwing Gil Vicente - Penafiel (2-1) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 11 januari 2015 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Gil Vicente het zondag 11 januari 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Penafiel.

Via de Gil Vicente - Penafiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Gil Vicente - Penafiel (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Gil Vicente en Penafiel is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Gil Vicente. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste opvallende moment in de wedstrijd was een rode kaart voor Jander in de 29e minuut, waardoor Gil Vicente met een man minder kwam te staan. In de 38e minuut kreeg D. Mbala van Penafiel voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Penafiel de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Rabiola dacht na 45 minuten te scoren voor Penafiel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 51e minuut werd Julio Coelho van Penafiel met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Penafiel het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. Na 54 minuten spelen wist Gil Vicente via Joao Vilela de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 73e minuut scoorde S. Nwankwo namens Gil Vicente. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. Na 86 minuten kon Rúben Ribeiro van Gil Vicente vertrekken nadat deze voor de tweede keer in de wedstrijd een gele kaart ontving.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Gil Vicente - Penafiel
2
1
LIVE Gil Vicente - Penafiel 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Gil Vicente - Penafiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor D. Mbala Penafiel
29' Rode kaart Gil Vicente Rode kaart voor Jander Gil Vicente
32' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Dani Penafiel
38' Tweede gele kaart Penafiel Tweede gele kaart voor D. Mbala Penafiel
45' Doelpunt Penafiel Doelpunt Rabiola Penafiel
51' Rode kaart Penafiel Rode kaart voor Julio Coelho Penafiel
53' Wissel Penafiel Wissel Tiago Rocha voor João Martins Penafiel
54' Penalty Gil Vicente Penalty Joao Vilela Gil Vicente
58' Wissel Gil Vicente Wissel Paulinho voor Ricardinho Gil Vicente
63' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Rúben Ribeiro Gil Vicente
65' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rabiola Penafiel
66' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Joao Vilela Gil Vicente
68' Wissel Penafiel Wissel Guedes voor Rabiola Penafiel
72' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rafa Sousa Penafiel
73' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Nwankwo Gil Vicente
75' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor S. Nwankwo Gil Vicente
81' Wissel Gil Vicente Wissel Luís Silva voor Diogo Viana Gil Vicente
81' Wissel Penafiel Wissel Aldair voor Rafa Sousa Penafiel
86' Tweede gele kaart Gil Vicente Tweede gele kaart voor Rúben Ribeiro Gil Vicente
92' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Paulinho Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Gil Vicente - Penafiel
Opstellingen Gil Vicente - Penafiel

Voorbeschouwing Gil Vicente - Penafiel

Gil Vicente en Penafiel treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Gil Vicente en Penafiel in de Primeira Liga vond plaats op 18 maart 2006 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Het wordt interessant om te zien of één van de twee teams dit keer de overwinning in de wacht weet te slepen. De laatste 2 duels tussen Gil Vicente en Penafiel eindigde namelijk in een gelijkspel.