Nabeschouwing Marítimo - Penafiel (2-0) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 14 september 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Marítimo het zondag 14 september 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Penafiel.

Via de Marítimo - Penafiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Marítimo - Penafiel (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Marítimo en Penafiel is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Marítimo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 50e minuut dacht Marítimo op voorsprong te komen via een doelpunt van Fransérgio. Helaas voor Marítimo werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 63e minuut was het Marítimo dat via T. Weeks dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Marítimo - Penafiel
2
0
LIVE Marítimo - Penafiel 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Marítimo - Penafiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

23' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor D. Mbala Penafiel
46' Wissel Penafiel Wissel Aldair voor D. Mbala Penafiel
50' Doelpunt Marítimo Doelpunt Fransérgio Marítimo
60' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Nelson Penafiel
63' Doelpunt Marítimo Doelpunt T. Weeks Marítimo
64' Wissel Penafiel Wissel Bruninho voor Guedes Penafiel
65' Wissel Marítimo Wissel Mohamed Ibrahim voor J. Vidales Marítimo
65' Wissel Penafiel Wissel João Martins voor Hélder Ferreira Penafiel
71' Wissel Marítimo Wissel M. Maâzou voor Dyego Sousa Marítimo
82' Wissel Marítimo Wissel Fernando Ferreira voor T. Weeks Marítimo
86' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rui Miguel Penafiel
94' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Bruninho Penafiel
Video hoogtepunten en samenvatting Marítimo - Penafiel
Opstellingen Marítimo - Penafiel

Voorbeschouwing Marítimo - Penafiel

Marítimo en Penafiel treffen elkaar in de 4e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Marítimo en Penafiel in de Primeira Liga vond plaats op 4 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Penafiel. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Penafiel favoriet. 1 keer wist de ploeg van Marítimo te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Marítimo. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.