Nabeschouwing Moreirense - Arouca (1-0) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 18 januari 2015 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Moreirense het zondag 18 januari 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Moreirense - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Moreirense - Arouca (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Moreirense en Arouca is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Moreirense. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 33e minuut dacht Moreirense op voorsprong te komen via een doelpunt van Vitor Gomes. Helaas voor Moreirense werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Moreirense - Arouca
1
0
LIVE Moreirense - Arouca 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Moreirense - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

33' Doelpunt Moreirense Doelpunt Vitor Gomes Moreirense
44' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
54' Wissel Arouca Wissel Claro voor F. Fokobo Arouca
58' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Paulinho Moreirense
62' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Pintassilgo Arouca
65' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nelson Barbosa Arouca
69' Wissel Arouca Wissel A. Vuletich voor Roberto Arouca
74' Wissel Moreirense Wissel Gerso Fernandes voor Arsénio Moreirense
78' Wissel Arouca Wissel Iuri Medeiros voor Artur Arouca
79' Wissel Moreirense Wissel Pedro Coronas voor João Pedro Moreirense
80' Gele kaart Moreirense Gele kaart voor Vitor Gomes Moreirense
81' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Claro Arouca
88' Wissel Moreirense Wissel Anilton voor Vitor Gomes Moreirense