Nabeschouwing Nacional - Benfica (1-2) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 9 november 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Nacional het zondag 9 november 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Nacional - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Benfica (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Benfica is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

In de 1e minuut dacht Nacional op voorsprong te komen via een doelpunt van Edgar Abreu. Helaas voor Nacional werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Benfica dat via E. Salvio dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jonas dacht na 19 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Benfica
1
2
LIVE Nacional - Benfica 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

1' Doelpunt Nacional Doelpunt Edgar Abreu Nacional
7' Doelpunt Benfica Doelpunt E. Salvio Benfica
19' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas Benfica
28' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Zainadine Junior Nacional
29' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Fernando Marçal Nacional
43' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Hyun-Jun Suk Nacional
56' Wissel Nacional Wissel Camacho voor Edgar Abreu Nacional
56' Wissel Benfica Wissel A. Samaris voor Lima Benfica
59' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Samaris Benfica
61' Wissel Nacional Wissel Lucas João voor Hyun-Jun Suk Nacional
71' Wissel Nacional Wissel Willyan voor Miguel Rodrigues Nacional
75' Wissel Benfica Wissel Derley voor Talisca Benfica
77' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Jonas Benfica
83' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
85' Wissel Benfica Wissel Pizzi voor Jonas Benfica
90' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Júlio César Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Benfica
Opstellingen Nacional - Benfica

Voorbeschouwing Nacional - Benfica

Nacional en Benfica treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 17 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 16 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 12 keer wist de ploeg van Nacional te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Nacional. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.