Nabeschouwing Nacional - Boavista (2-1) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 11 januari 2015 - 19:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Nacional het zondag 11 januari 2015 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Boavista.

Via de Nacional - Boavista live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Nacional - Boavista (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Nacional en Boavista is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Nacional. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 3e minuut dacht Boavista op voorsprong te komen via een doelpunt van Leozinho. Helaas voor Boavista werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 38e minuut was het Nacional dat via Lucas João dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Lucas João dacht na 56 minuten te scoren voor Nacional, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 69e minuut werd Willyan van Nacional met een rode kaart van het veld gestuurd, waardoor Nacional het restant van de wedstrijd met een man minder moest vervolgen. In de 84e minuut moest Boavista verder met een man minder, nadat Afonso Figueiredo een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Nacional - Boavista
2
1
LIVE Nacional - Boavista 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Nacional - Boavista teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

3' Doelpunt Boavista Doelpunt Leozinho Boavista
38' Doelpunt Nacional Doelpunt Lucas João Nacional
39' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Zainadine Junior Nacional
40' Gele kaart Nacional Gele kaart voor Christian Nacional
40' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Zé Manuel Boavista
46' Wissel Nacional Wissel Willyan voor Witi Nacional
56' Doelpunt Nacional Doelpunt Lucas João Nacional
59' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Afonso Figueiredo Boavista
59' Wissel Boavista Wissel M. Uchebo voor Q. Owusu-Abeyie Boavista
66' Wissel Boavista Wissel Brito voor Diego Lima Boavista
69' Rode kaart Nacional Rode kaart voor Willyan Nacional
73' Wissel Boavista Wissel C. Pouga voor I. Mandiang Boavista
77' Wissel Nacional Wissel M. Rondón voor Lucas João Nacional
84' Tweede gele kaart Boavista Tweede gele kaart voor Afonso Figueiredo Boavista
86' Gele kaart Boavista Gele kaart voor Brito Boavista
86' Wissel Nacional Wissel Luís Aurélio voor Christian Nacional
Video hoogtepunten en samenvatting Nacional - Boavista
Opstellingen Nacional - Boavista

Voorbeschouwing Nacional - Boavista

Nacional en Boavista treffen elkaar in de 16e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Nacional en Boavista in de Primeira Liga vond plaats op 20 april 2008 en dat duel eindigde in een overwinning voor Boavista. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide ploegen is Nacional favoriet. De thuisploeg wist 5 keer te winnen, terwijl Boavista slechts 1 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.