Nabeschouwing Paços de Ferreira - Trofense (1-0) || Primeira Liga 2008/2009

Zaterdag 23 mei 2009 - 20:45 uur

In de Primeira Liga 2008/2009 neemt Paços de Ferreira het zaterdag 23 mei 2009 om 20:45 uur in eigen huis op tegen Trofense.

Via de Paços de Ferreira - Trofense live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Paços de Ferreira - Trofense (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Paços de Ferreira en Trofense is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Paços de Ferreira. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 75e minuut dacht Paços de Ferreira op voorsprong te komen via een doelpunt van William. Helaas voor Paços de Ferreira werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Paços de Ferreira - Trofense
1
0
LIVE Paços de Ferreira - Trofense 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Paços de Ferreira - Trofense teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

28' Gele kaart Trofense Gele kaart voor Paulinho Trofense
29' Gele kaart Trofense Gele kaart voor Mercio Trofense
48' Gele kaart Trofense Gele kaart voor Reguila Trofense
53' Wissel Paços de Ferreira Wissel William voor Édson Nobre Paços de Ferreira
59' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Filipe Anunciacao Paços de Ferreira
65' Wissel Paços de Ferreira Wissel Cristelo voor Ferreira Paços de Ferreira
65' Wissel Trofense Wissel Hélder Barbosa voor Dagil Trofense
67' Gele kaart Paços de Ferreira Gele kaart voor Ozéia Paços de Ferreira
72' Wissel Trofense Wissel M. Lipatin voor David Caiado Trofense
75' Doelpunt Paços de Ferreira Doelpunt William Paços de Ferreira
77' Wissel Trofense Wissel Edu Souza voor Mercio Trofense
79' Wissel Paços de Ferreira Wissel Jorginho Sousa voor Rui Miguel Paços de Ferreira
80' Gele kaart Trofense Gele kaart voor Hélder Barbosa Trofense
81' Gele kaart Trofense Gele kaart voor Milton do O Trofense
Video hoogtepunten en samenvatting Paços de Ferreira - Trofense
Opstellingen Paços de Ferreira - Trofense

Voorbeschouwing Paços de Ferreira - Trofense

Paços de Ferreira en Trofense treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2008/2009. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Paços de Ferreira en Trofense elkaar treffen in de Primeira Liga.