Nabeschouwing Penafiel - Belenenses (1-3) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 17 augustus 2014 - 18:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Penafiel het zondag 17 augustus 2014 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Belenenses. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 25 de Abril (Penafiel) in Penafiel.

Via de Penafiel - Belenenses live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Penafiel - Belenenses (1-3)

Het Primeira Liga duel tussen Penafiel en Belenenses is geëindigd in een 1-3 overwinning voor Belenenses. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 6e minuut dacht Belenenses op voorsprong te komen via een doelpunt van Sturgeon. Helaas voor Belenenses werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 33e minuut was het Penafiel dat via João Martins dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Deyverson dacht na 50 minuten te scoren voor Belenenses, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 95e minuut scoorde Belenenses via Miguel Rosa, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Penafiel - Belenenses
1
3
LIVE Penafiel - Belenenses 1-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Penafiel - Belenenses teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

6' Doelpunt Belenenses Doelpunt Sturgeon Belenenses
21' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Camará Belenenses
28' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Rodrigo Dantas Belenenses
33' Penalty Penafiel Penalty João Martins Penafiel
46' Wissel Penafiel Wissel Capela voor Bura Penafiel
50' Doelpunt Belenenses Doelpunt Deyverson Belenenses
54' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Aldair Penafiel
58' Wissel Penafiel Wissel Vítor Bruno voor Rui Miguel Penafiel
62' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rafa Sousa Penafiel
69' Wissel Penafiel Wissel Guedes voor Tony Penafiel
72' Wissel Belenenses Wissel H. Danielsson voor Sturgeon Belenenses
83' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor João Meira Belenenses
84' Wissel Belenenses Wissel Fredy voor Camará Belenenses
95' Doelpunt Belenenses Doelpunt Miguel Rosa Belenenses
91' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Julio Coelho Penafiel
96' Gele kaart Belenenses Gele kaart voor Miguel Rosa Belenenses
94' Wissel Belenenses Wissel Tiago Silva voor Deyverson Belenenses
Video hoogtepunten en samenvatting Penafiel - Belenenses
Opstellingen Penafiel - Belenenses

Voorbeschouwing Penafiel - Belenenses

Penafiel en Belenenses treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Penafiel en Belenenses in de Primeira Liga vond plaats op 28 januari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Belenenses. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Belenenses favoriet. 2 keer wist de ploeg van Penafiel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Penafiel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.