Nabeschouwing Penafiel - Benfica (0-3) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 4 januari 2015 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Penafiel het zondag 4 januari 2015 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Benfica. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 25 de Abril (Penafiel) in Penafiel.

Via de Penafiel - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Penafiel - Benfica (0-3)

Het Primeira Liga duel tussen Penafiel en Benfica is geëindigd in een 0-3 overwinning voor Benfica. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-3 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 37e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Talisca. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 65e minuut kreeg Tony van Penafiel voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Penafiel de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Jonas dacht na 78 minuten te scoren voor Benfica, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 88e minuut scoorde Benfica via Jardel, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Penafiel - Benfica
LIVE Penafiel - Benfica 0-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Penafiel - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

17' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rafa Sousa Penafiel
23' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Tony Penafiel
31' Gele kaart Benfica Gele kaart voor Talisca Benfica
37' Doelpunt Benfica Doelpunt Talisca Benfica
45' Wissel Penafiel Wissel D. Mbala voor H. Quiñónes Penafiel
64' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor João Martins Penafiel
65' Tweede gele kaart Penafiel Tweede gele kaart voor Tony Penafiel
67' Wissel Penafiel Wissel Dani voor Aldair Penafiel
71' Gele kaart Benfica Gele kaart voor M. Pereira Benfica
73' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Romeu Ribeiro Penafiel
78' Doelpunt Benfica Doelpunt Jonas Benfica
81' Wissel Penafiel Wissel Guedes voor Rabiola Penafiel
88' Doelpunt Benfica Doelpunt Jardel Benfica
89' Wissel Benfica Wissel M. Sulejmani voor O. John Benfica
89' Wissel Benfica Wissel Derley voor Jonas Benfica
91' Wissel Benfica Wissel Goncalo Guedes voor Lima Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Penafiel - Benfica
Opstellingen Penafiel - Benfica

Voorbeschouwing Penafiel - Benfica

Penafiel en Benfica treffen elkaar in de 15e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Penafiel en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 11 februari 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 2 keer wist de ploeg van Penafiel te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Penafiel. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.