Nabeschouwing Penafiel - Estoril (1-2) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 1 november 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Penafiel het zaterdag 1 november 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal 25 de Abril (Penafiel) in Penafiel.

Via de Penafiel - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Penafiel - Estoril (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Penafiel en Estoril is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 7e minuut dacht Estoril op voorsprong te komen via een doelpunt van Emidio Rafael. Helaas voor Estoril werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Estoril dat via Tozé dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Rabiola dacht na 85 minuten te scoren voor Penafiel, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Penafiel - Estoril
1
2
LIVE Penafiel - Estoril 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Penafiel - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

7' Doelpunt Estoril Doelpunt Emidio Rafael Estoril
15' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor André Fontes Penafiel
37' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Diogo Amado Estoril
38' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Hélder Ferreira Penafiel
46' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Pedro Ribeiro Penafiel
48' Gele kaart Estoril Gele kaart voor A. Esiti Estoril
53' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Ruben Estoril
61' Wissel Penafiel Wissel Vítor Bruno voor Nelson Penafiel
68' Doelpunt Estoril Doelpunt Tozé Estoril
71' Wissel Penafiel Wissel Rabiola voor Guedes Penafiel
74' Wissel Penafiel Wissel D. Mbala voor H. Quiñónes Penafiel
79' Wissel Estoril Wissel Bruno Lopes voor Kléber Estoril
84' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Yohan Tavares Estoril
85' Penalty Penafiel Penalty Rabiola Penafiel
85' Wissel Estoril Wissel Filipe Gonçalves voor Tozé Estoril
90' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Emidio Rafael Estoril
92' Wissel Estoril Wissel Bruno Nascimento voor Sebá Estoril