Nabeschouwing Portimonense - Estoril (1-1) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 30 oktober 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Portimonense het zondag 30 oktober 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Estoril. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio Municipal de Portimão in Portimão.

Via de Portimonense - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Portimonense - Estoril (1-1)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Portimonense en Estoril geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 22e minuut door Erison, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. In de 66e minuut kreeg D. Leite van Estoril voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Estoril de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Vlak voor tijd werd de stand 1-1 doordat W. Junior van Portimonense een penalty wist te benutten in de 88e minuut.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

LIVE Portimonense - Estoril 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Portimonense - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

22' Doelpunt Estoril Doelpunt Erison met assist van Joaozinho Estoril 0-1
24' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor H. Jocu Portimonense
36' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. Alvaro Estoril
46' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor M. Seck Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel Luquinha voor Rui Gomes Portimonense
46' Wissel Portimonense Wissel B. Rochez voor Y. Cariello Ribeiro Portimonense
51' Gele kaart Estoril Gele kaart voor T. Santos Estoril
52' Gele kaart Estoril Gele kaart voor D. Leite Estoril
52' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Anderson Portimonense
58' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor Ewerton Portimonense
60' Wissel Portimonense Wissel M. Diaby voor H. Jocu Portimonense
60' Wissel Portimonense Wissel A. Sapara voor Ewerton Portimonense
66' Tweede gele kaart Estoril Tweede gele kaart voor D. Leite Estoril
68' Wissel Estoril Wissel P. Silva voor R. Martins Estoril
72' Wissel Estoril Wissel Joao Carlos voor Erison Estoril
73' Wissel Estoril Wissel S. Delos voor T. Santos Estoril
77' Wissel Portimonense Wissel R. Matos voor M. Seck Portimonense
80' Gele kaart Portimonense Gele kaart voor R. Matos Portimonense
81' Wissel Estoril Wissel Mexer voor S. J. Lea Estoril
81' Wissel Estoril Wissel F. Geraldes voor J. Carvalho Estoril
86' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. Silva Estoril
87' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Mexer Estoril
88' Penalty Portimonense Penalty W. Junior Portimonense 1-1
96' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joao Carlos Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Portimonense - Estoril
Opstellingen Portimonense - Estoril
De opstellingen van Portimonense en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Portimonense gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-1-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Portimonense - Estoril

Portimonense en Estoril treffen elkaar in de 11e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Gustavo Fernandes Correia en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Portimonense en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 12 maart 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Estoril. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Estoril favoriet. 3 keer wist de ploeg van Portimonense te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Portimonense. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Portimonense 0
Winst Estoril 3
Totaal 4

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Portimonense op een 10e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 9e plaats.