Nabeschouwing Rio Ave - Arouca (1-2) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 21 september 2014 - 17:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Rio Ave het zondag 21 september 2014 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Rio Ave - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Rio Ave - Arouca (1-2)

Het Primeira Liga duel tussen Rio Ave en Arouca is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Arouca. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

In de 14e minuut dacht Arouca op voorsprong te komen via een doelpunt van Nildo Petrolina. Helaas voor Arouca werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 48e minuut was het Rio Ave dat via Tarantini dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. David Simao dacht na 51 minuten te scoren voor Arouca, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 52e minuut moest Arouca verder met een man minder, nadat David Simao een tweede gele kaart kreeg.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-2 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Rio Ave - Arouca
1
2
LIVE Rio Ave - Arouca 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Rio Ave - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Doelpunt Arouca Doelpunt Nildo Petrolina Arouca
17' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Lionn Rio Ave
38' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Marcelo Rio Ave
41' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Artur Arouca
41' Gele kaart Arouca Gele kaart voor David Simao Arouca
42' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Ukra Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel Pedro Moreira voor Renan Rio Ave
46' Wissel Rio Ave Wissel M. Zeegelaar voor A. Wakaso Rio Ave
48' Doelpunt Rio Ave Doelpunt Tarantini Rio Ave
51' Doelpunt Arouca Doelpunt David Simao Arouca
52' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor David Simao Arouca
58' Wissel Arouca Wissel Rui Sampaio voor Artur Arouca
62' Wissel Rio Ave Wissel E. Boateng voor Lionn Rio Ave
63' Wissel Arouca Wissel Roberto voor Claro Arouca
65' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Tarantini Rio Ave
71' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor P. Gouano Rio Ave
72' Gele kaart Rio Ave Gele kaart voor Diego Lopes Rio Ave
77' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nildo Petrolina Arouca
86' Wissel Arouca Wissel Nuno Coelho voor Nildo Petrolina Arouca
91' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Rui Sampaio Arouca
Video hoogtepunten en samenvatting Rio Ave - Arouca
Opstellingen Rio Ave - Arouca

Voorbeschouwing Rio Ave - Arouca

Rio Ave en Arouca treffen elkaar in de 5e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Rio Ave en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 9 februari 2014 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide teams is Arouca favoriet. 1 keer wist de ploeg van Rio Ave te winnen, tegenover 0 winstpartijen voor Rio Ave. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.