Nabeschouwing Santa Clara - Casa Pia (0-0) || Primeira Liga 2022/2023

Zondag 7 augustus 2022 - 16:30 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Santa Clara het zondag 7 augustus 2022 om 16:30 uur in eigen huis op tegen Casa Pia. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio de São Miguel in Ponta Delgada.

Via de Santa Clara - Casa Pia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Santa Clara - Casa Pia (0-0)

De Primeira Liga 2022/2023 wedstrijd tussen Santa Clara en Casa Pia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

In de 10e minuut van de eerste helft van de wedstrijd kreeg L. Lelo van Casa Pia via een penalty de kans om zijn team van 11 meter op voorsprong te schieten. Hij wist de penalty echter niet te benutten, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 81e minuut moest Ricardinho van het veld vertrekken nadat scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa een rode kaart had getrokken. Hierdoor moest Santa Clara verder met een speler minder. Qua balbezit waren Santa Clara en Casa Pia gedurende de wedstrijd redelijk gelijk aan elkaar. De meeste kansen waren voor Santa Clara, dat de kansen alleen niet wist om te zetten in doelpunten.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

LIVE Santa Clara - Casa Pia 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Santa Clara - Casa Pia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Penalty gemist Casa Pia Penalty gemist L. Lelo Casa Pia
25' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor Neto Casa Pia
32' Gele kaart Santa Clara Gele kaart voor K. Boateng Santa Clara
46' Wissel Santa Clara Wissel R. Costa voor Gabriel Silva Santa Clara
61' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor R. Batista Casa Pia
62' Wissel Casa Pia Wissel Clayton voor Rafael Martins Casa Pia
62' Wissel Casa Pia Wissel Y. Eteki voor Neto Casa Pia
71' Wissel Santa Clara Wissel Andrezinho voor P. Sagna Santa Clara
71' Wissel Santa Clara Wissel Pedro Bicalho voor Allano Santa Clara
72' Wissel Casa Pia Wissel D. Costa Pinto voor T. Kunimoto Casa Pia
76' Wissel Santa Clara Wissel R. Oliveira voor A. Carvalho Santa Clara
81' Rode kaart Santa Clara Rode kaart voor Ricardinho Santa Clara
84' Gele kaart Casa Pia Gele kaart voor A. Taira Casa Pia
85' Wissel Casa Pia Wissel A. Carvalho voor G. Saviour Casa Pia
85' Wissel Casa Pia Wissel Cuca voor A. Taira Casa Pia
86' Wissel Santa Clara Wissel X. Quintilla voor K. Tagawa Santa Clara
Video hoogtepunten en samenvatting Santa Clara - Casa Pia
Opstellingen Santa Clara - Casa Pia
De opstellingen van Santa Clara en Casa Pia zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Santa Clara gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Casa Pia zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing Santa Clara - Casa Pia

Santa Clara en Casa Pia treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Bruno José Ribeiro Pires Costa en zijn assistenten. Beide teams zullen het nieuwe Primeira Liga seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

Het is voor het eerst dat Santa Clara en Casa Pia elkaar treffen in de Primeira Liga.