Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (2-0) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 15 februari 2015 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Sporting Braga het zondag 15 februari 2015 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Arouca.

Via de Sporting Braga - Arouca live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Arouca (2-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Arouca is geëindigd in een 2-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 20e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Zé Luís. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 61e minuut kreeg Tinoco van Arouca voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Arouca de resterende minuten met een man minder moest volbrengen. Éder dacht na 85 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Arouca
2
0
LIVE Sporting Braga - Arouca 2-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Arouca teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

5' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Roberto Arouca
10' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Tinoco Arouca
20' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Zé Luís Sporting Braga
24' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Miguel Oliveira Arouca
53' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Djavan Ferreira Sporting Braga
56' Gele kaart Arouca Gele kaart voor Nuno Coelho Arouca
61' Tweede gele kaart Arouca Tweede gele kaart voor Tinoco Arouca
71' Wissel Sporting Braga Wissel Luiz Carlos voor Alan Sporting Braga
74' Wissel Arouca Wissel Iuri Medeiros voor Pintassilgo Arouca
77' Wissel Arouca Wissel Artur voor David Simao Arouca
82' Wissel Sporting Braga Wissel Éder voor Zé Luís Sporting Braga
83' Wissel Sporting Braga Wissel Fábio Martins voor Pedro Tiba Sporting Braga
85' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Éder Sporting Braga
89' Gele kaart Arouca Gele kaart voor A. Vuletich Arouca
89' Wissel Arouca Wissel A. Vuletich voor Roberto Arouca
94' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Matheus Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Arouca
Opstellingen Sporting Braga - Arouca

Voorbeschouwing Sporting Braga - Arouca

Sporting Braga en Arouca treffen elkaar in de 21e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Arouca in de Primeira Liga vond plaats op 13 september 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Arouca. Op basis van de afgelopen 3 duels belooft het een spannende wedstrijd te worden, aangezien zowel Sporting Braga als Arouca wisten 1 keer van elkaar te winnen. Een confrontatie tussen beide teams eindigde 1 keer in een gelijkspel.