Nabeschouwing Sporting Braga - Benfica (2-1) || Primeira Liga 2014/2015

Zondag 26 oktober 2014 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Sporting Braga het zondag 26 oktober 2014 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Benfica.

Via de Sporting Braga - Benfica live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Benfica (2-1)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Benfica is geëindigd in een 2-1 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 2e minuut dacht Benfica op voorsprong te komen via een doelpunt van Talisca. Helaas voor Benfica werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 28e minuut was het Sporting Braga dat via Éder dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Salvador Agra dacht na 81 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

In de 91e minuut moest Sporting Braga verder met een man minder, nadat Danilo een tweede gele kaart kreeg.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Benfica
2
1
LIVE Sporting Braga - Benfica 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Benfica teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Benfica Doelpunt Talisca Benfica
9' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Aderllan Santos Sporting Braga
20' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Danilo Sporting Braga
24' Gele kaart Benfica Gele kaart voor A. Samaris Benfica
28' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Éder Sporting Braga
42' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Tiago Gomes Sporting Braga
49' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Éder Sporting Braga
54' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor F. Pardo Sporting Braga
62' Wissel Benfica Wissel Jonas voor A. Samaris Benfica
72' Wissel Sporting Braga Wissel Salvador Agra voor Rafa Silva Sporting Braga
79' Gele kaart Sporting Braga Gele kaart voor Rúben Micael Sporting Braga
80' Wissel Sporting Braga Wissel Sami voor F. Pardo Sporting Braga
81' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Salvador Agra Sporting Braga
83' Wissel Sporting Braga Wissel Custodio voor Rúben Micael Sporting Braga
91' Tweede gele kaart Sporting Braga Tweede gele kaart voor Danilo Sporting Braga
91' Gele kaart Benfica Gele kaart voor E. Pérez Benfica
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Benfica
Opstellingen Sporting Braga - Benfica

Voorbeschouwing Sporting Braga - Benfica

Sporting Braga en Benfica treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Benfica in de Primeira Liga vond plaats op 30 maart 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Benfica. Op basis van de afgelopen 17 duels tussen beide teams is Benfica favoriet. 8 keer wist de ploeg van Sporting Braga te winnen, tegenover 4 winstpartijen voor Sporting Braga. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.