Nabeschouwing Sporting Braga - Sporting CP (3-0) || Primeira Liga 2007/2008

Zondag 11 november 2007 - 20:15 uur

In de Primeira Liga 2007/2008 neemt Sporting Braga het zondag 11 november 2007 om 20:15 uur in eigen huis op tegen Sporting CP.

Via de Sporting Braga - Sporting CP live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Sporting Braga - Sporting CP (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Sporting Braga en Sporting CP is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Sporting Braga. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 26e minuut dacht Sporting Braga op voorsprong te komen via een doelpunt van Frechaut. Helaas voor Sporting Braga werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 62e minuut was het Sporting Braga dat via R. Linz dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Jorginho dacht na 65 minuten te scoren voor Sporting Braga, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken Sporting Braga - Sporting CP
3
0
LIVE Sporting Braga - Sporting CP 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Sporting Braga - Sporting CP teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

26' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Frechaut Sporting Braga
62' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt R. Linz Sporting Braga
65' Doelpunt Sporting Braga Doelpunt Jorginho Sporting Braga
Video hoogtepunten en samenvatting Sporting Braga - Sporting CP
Opstellingen Sporting Braga - Sporting CP

Voorbeschouwing Sporting Braga - Sporting CP

Sporting Braga en Sporting CP treffen elkaar in de 8e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2007/2008.

De vorige ontmoeting tussen Sporting Braga en Sporting CP in de Primeira Liga vond plaats op 7 april 2007 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting CP. Op basis van de afgelopen 4 duels tussen beide teams is Sporting CP favoriet. 3 keer wist de ploeg van Sporting Braga te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Sporting Braga. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.