Nabeschouwing Tondela - Nacional (1-0) || Primeira Liga 2015/2016

Zondag 30 augustus 2015 - 17:00 uur



In de Primeira Liga 2015/2016 neemt Tondela het zondag 30 augustus 2015 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Nacional. De wedstrijd wordt gespeeld in Estádio João Cardoso in Tondela.

Via de Tondela - Nacional live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Tondela - Nacional (1-0)

Het Primeira Liga duel tussen Tondela en Nacional is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Tondela. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Tondela - Nacional
Goals
1
0
LIVE Tondela - Nacional 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Tondela - Nacional teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Tondela - Nacional
Opstellingen Tondela - Nacional

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Tondela - Nacional

Tondela en Nacional treffen elkaar in de 3e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2015/2016.

Het is voor het eerst dat Tondela en Nacional elkaar treffen in de Primeira Liga.

Resultaat Aantal
Winst Tondela 0
Winst Nacional 0
Gelijkspel 0
Totaal 0
Tags
Tondela - Nacional Opstelling Tondela Opstelling Nacional Live Tondela - Nacional Live Tondela - Nacional kijken Tondela - Nacional kijken Live Tondela - Nacional stream Tondela - Nacional Fox Sports Nabeschouwing Tondela - Nacional Uitslag Tondela - Nacional Statistieken Tondela - Nacional Primeira Liga 2015/2016 Tondela - Nacional wedden Tondela - Nacional gokken Tondela - Nacional Unibet