Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (2-2) || Primeira Liga 2014/2015

Zaterdag 24 januari 2015 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Vitória Guimarães het zaterdag 24 januari 2015 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Gil Vicente.

Via de Vitória Guimarães - Gil Vicente live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente (2-2)

De Primeira Liga 2014/2015 wedstrijd tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 2-2 eindstand.

In de 27e minuut dacht Gil Vicente op voorsprong te komen via een doelpunt van S. Nwankwo. Helaas voor Gil Vicente werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 55e minuut was het Gil Vicente dat via Evaldo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Valente dacht na 79 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 93e minuut scoorde Vitória SC via André André, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 2-2 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Gil Vicente
2
2
LIVE Vitória Guimarães - Gil Vicente 2-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Gil Vicente teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

27' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt S. Nwankwo Gil Vicente
48' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Evaldo Gil Vicente
46' Wissel Vitória SC Wissel I. Gui voor Crivellaro Vitória SC
52' Wissel Gil Vicente Wissel Marwan Mohsen voor S. Nwankwo Gil Vicente
55' Doelpunt Gil Vicente Doelpunt Evaldo Gil Vicente
60' Wissel Vitória SC Wissel N. Plange voor K. Chemmam Vitória SC
61' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor André André Vitória SC
71' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor M. Enza-Yamissi Gil Vicente
75' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Caetano Gil Vicente
75' Wissel Vitória SC Wissel Ricardo Gomes voor Josué Sá Vitória SC
75' Wissel Gil Vicente Wissel Vítor Gonçalves voor Caetano Gil Vicente
79' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Valente Vitória SC
79' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Diogo Viana Gil Vicente
85' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Rúben Ribeiro Gil Vicente
86' Wissel Gil Vicente Wissel Pécks voor Diogo Viana Gil Vicente
88' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Bruno Gaspar Vitória SC
93' Penalty Vitória SC Penalty André André Vitória SC
93' Gele kaart Gil Vicente Gele kaart voor Marwan Mohsen Gil Vicente
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Gil Vicente
Opstellingen Vitória Guimarães - Gil Vicente

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Gil Vicente

Vitória Guimarães en Gil Vicente treffen elkaar in de 18e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Gil Vicente in de Primeira Liga vond plaats op 16 augustus 2014 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 3 keer te winnen, terwijl Gil Vicente slechts 2 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 4 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.