Nabeschouwing Vitória Guimarães - Penafiel (3-0) || Primeira Liga 2014/2015

Vrijdag 22 augustus 2014 - 21:00 uur

In de Primeira Liga 2014/2015 neemt Vitória Guimarães het vrijdag 22 augustus 2014 om 21:00 uur in eigen huis op tegen Penafiel.

Via de Vitória Guimarães - Penafiel live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vitória Guimarães - Penafiel (3-0)

Het Primeira Liga duel tussen Vitória Guimarães en Penafiel is geëindigd in een 3-0 overwinning voor Vitória Guimarães. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 3-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

In de 31e minuut dacht Vitória SC op voorsprong te komen via een doelpunt van B. Mensah. Helaas voor Vitória SC werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 68e minuut was het Vitória SC dat via B. Mensah dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. Tómané dacht na 89 minuten te scoren voor Vitória SC, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 3-0 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Vitória Guimarães - Penafiel
3
0
LIVE Vitória Guimarães - Penafiel 3-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vitória Guimarães - Penafiel teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

14' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Rafa Sousa Penafiel
22' Wissel Vitória SC Wissel João Afonso voor Moreno Vitória SC
30' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Pedro Ribeiro Penafiel
31' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Mensah Vitória SC
41' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Dani Penafiel
46' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor Rodrigo Defendi Vitória SC
50' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Aldair Penafiel
52' Gele kaart Vitória SC Gele kaart voor João Afonso Vitória SC
59' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor André Fontes Penafiel
59' Wissel Penafiel Wissel Guedes voor João Martins Penafiel
62' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Guedes Penafiel
63' Gele kaart Penafiel Gele kaart voor Grilo Penafiel
64' Wissel Vitória SC Wissel Bruno Alves voor Alex Vitória SC
68' Doelpunt Vitória SC Doelpunt B. Mensah Vitória SC
69' Wissel Penafiel Wissel D. Mbala voor Aldair Penafiel
76' Wissel Penafiel Wissel Rui Miguel voor Capela Penafiel
89' Doelpunt Vitória SC Doelpunt Tómané Vitória SC
89' Wissel Vitória SC Wissel David Caiado voor B. Mensah Vitória SC
Video hoogtepunten en samenvatting Vitória Guimarães - Penafiel
Opstellingen Vitória Guimarães - Penafiel

Voorbeschouwing Vitória Guimarães - Penafiel

Vitória Guimarães en Penafiel treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2014/2015.

De vorige ontmoeting tussen Vitória Guimarães en Penafiel in de Primeira Liga vond plaats op 14 april 2006 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vitória Guimarães. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Vitória Guimarães favoriet. De thuisploeg wist 2 keer te winnen, terwijl Penafiel slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.