Nabeschouwing Vizela - Estoril (0-1) || Primeira Liga 2022/2023

Maandag 12 september 2022 - 21:15 uur

In de Primeira Liga 2022/2023 neemt Vizela het maandag 12 september 2022 om 21:15 uur in eigen huis op tegen Estoril.

Via de Vizela - Estoril live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Vizela - Estoril (0-1)

Het Primeira Liga duel tussen Vizela en Estoril is onder leiding van scheidsrechter Manuel Mota geëindigd in een 0-1 overwinning voor Estoril. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 28e minuut door Erison, waarmee Estoril met 0-1 de leiding nam. In de 73e minuut kreeg T. Costa Silva van Vizela voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Vizela de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Estoril.

LIVE Vizela - Estoril 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Vizela - Estoril teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

10' Gele kaart Estoril Gele kaart voor P. Alvaro Estoril
25' Gele kaart Vizela Gele kaart voor T. Costa Silva Vizela
28' Doelpunt Estoril Doelpunt Erison met assist van Joaozinho Estoril 0-1
39' Gele kaart Estoril Gele kaart voor Joaozinho Estoril
41' Gele kaart Estoril Gele kaart voor T. Gouveia Estoril
44' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Kiki Vizela
46' Wissel Estoril Wissel M. Ndiaye voor L. Rosier Estoril
46' Wissel Vizela Wissel Claudemir voor Samu Vizela
61' Wissel Estoril Wissel A. Marques voor Erison Estoril
65' Wissel Vizela Wissel D. Rosa voor A. Mendez Vizela
65' Wissel Vizela Wissel A. Schmidt voor M. Osmajic Vizela
73' Tweede gele kaart Vizela Tweede gele kaart voor T. Costa Silva Vizela
78' Wissel Estoril Wissel S. Andrade voor T. Gouveia Estoril
79' Wissel Estoril Wissel S. J. Lea voor J. Carvalho Estoril
81' Gele kaart Estoril Gele kaart voor F. Geraldes Estoril
82' Wissel Vizela Wissel K. Zohi voor N. Moreira Vizela
90' Gele kaart Vizela Gele kaart voor Claudemir Vizela
92' Wissel Estoril Wissel T. Araujo voor R. Martins Estoril
Video hoogtepunten en samenvatting Vizela - Estoril
Opstellingen Vizela - Estoril
De opstellingen van Vizela en Estoril zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Vizela gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Estoril zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Vizela - Estoril

Vizela en Estoril treffen elkaar in de 6e speelronde van de Primeira Liga van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Manuel Mota en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Vizela en Estoril in de Primeira Liga vond plaats op 2 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Vizela. Op basis van de afgelopen 2 duels tussen beide ploegen is Vizela favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Estoril slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Winst Vizela 1
Winst Estoril 0

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Vizela op een 13e positie staat, terwijl we Estoril terugvinden op de 11e plaats.