Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0) || Primera División 2022/2023

Zondag 29 januari 2023 - 18:30 uur



In de Primera División 2022/2023 neemt Celta de Vigo het zondag 29 januari 2023 om 18:30 uur in eigen huis op tegen Athletic Club. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadio de Balaídos in Vigo.

Via de Celta de Vigo - Athletic Club live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club (1-0)

Het Primera División duel tussen Celta de Vigo en Athletic Club is onder leiding van scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos geëindigd in een 1-0 overwinning voor Celta de Vigo. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Celta de Vigo - Athletic Club
Goals
1
0
LIVE Celta de Vigo - Athletic Club 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Celta de Vigo - Athletic Club teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Celta de Vigo - Athletic Club
Opstellingen Celta de Vigo - Athletic Club

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club

Celta de Vigo en Athletic Club treffen elkaar in de 19e speelronde van de Primera División van het seizoen 2022/2023. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Isidro Díaz de Mera Escuderos en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Celta de Vigo en Athletic Club in de Primera División vond plaats op 17 april 2022 en dat duel eindigde in een overwinning voor Celta de Vigo. Op basis van de afgelopen 24 duels tussen beide teams is Athletic Club favoriet. 11 keer wist de ploeg van Celta de Vigo te winnen, tegenover 5 winstpartijen voor Celta de Vigo. 8 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Celta de Vigo 5
Winst Athletic Club 11
Gelijkspel 8
Totaal 24

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Celta de Vigo op een 19e positie staat, terwijl we Athletic Club terugvinden op de 8e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Celta de Vigo - Athletic Club Opstelling Celta de Vigo Opstelling Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club Live Celta de Vigo - Athletic Club kijken Celta de Vigo - Athletic Club kijken Live Celta de Vigo - Athletic Club stream Celta de Vigo - Athletic Club Fox Sports Nabeschouwing Celta de Vigo - Athletic Club Uitslag Celta de Vigo - Athletic Club Statistieken Celta de Vigo - Athletic Club Primera División 2022/2023 Celta de Vigo - Athletic Club wedden Celta de Vigo - Athletic Club gokken Celta de Vigo - Athletic Club Unibet