Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid (4-2) || Primera División 2013/2014

Zondag 22 december 2013 - 12:00 uur



In de Primera División 2013/2014 neemt Espanyol het zondag 22 december 2013 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Real Valladolid. De wedstrijd wordt gespeeld in Estadi Cornellà-El Prat (Cornella de Llobregat) in Cornella de Llobregat.

Via de Espanyol - Real Valladolid live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid (4-2)

Het Primera División duel tussen Espanyol en Real Valladolid is geëindigd in een 4-2 overwinning voor Espanyol. Na 45 minuten stond er een 2-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-2 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Wedstrijdstatistieken Espanyol - Real Valladolid
Goals
4
2
LIVE Espanyol - Real Valladolid 4-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Espanyol - Real Valladolid teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Espanyol - Real Valladolid
Opstellingen Espanyol - Real Valladolid

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Espanyol - Real Valladolid

Espanyol en Real Valladolid treffen elkaar in de 17e speelronde van de Primera División van het seizoen 2013/2014.

De vorige ontmoeting tussen Espanyol en Real Valladolid in de Primera División vond plaats op 3 maart 2013 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 8 duels tussen beide teams is Real Valladolid favoriet. 2 keer wist de ploeg van Espanyol te winnen, tegenover 1 winstpartijen voor Espanyol. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Espanyol 1
Winst Real Valladolid 2
Gelijkspel 5
Totaal 8
Tags
Espanyol - Real Valladolid Opstelling Espanyol Opstelling Real Valladolid Live Espanyol - Real Valladolid Live Espanyol - Real Valladolid kijken Espanyol - Real Valladolid kijken Live Espanyol - Real Valladolid stream Espanyol - Real Valladolid Fox Sports Nabeschouwing Espanyol - Real Valladolid Uitslag Espanyol - Real Valladolid Statistieken Espanyol - Real Valladolid Primera División 2013/2014 Espanyol - Real Valladolid wedden Espanyol - Real Valladolid gokken Espanyol - Real Valladolid Unibet