Nabeschouwing Mallorca - Sporting Gijón (1-2) || Primera División 2011/2012

Woensdag 26 oktober 2011 - 22:00 uur



In de Primera División 2011/2012 neemt Mallorca het woensdag 26 oktober 2011 om 22:00 uur in eigen huis op tegen Sporting Gijón.

Via de Mallorca - Sporting Gijón live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Mallorca - Sporting Gijón (1-2)

Het Primera División duel tussen Mallorca en Sporting Gijón is geëindigd in een 1-2 overwinning voor Sporting Gijón. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Wedstrijdstatistieken Mallorca - Sporting Gijón
Goals
1
2
LIVE Mallorca - Sporting Gijón 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Mallorca - Sporting Gijón teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
Video hoogtepunten en samenvatting Mallorca - Sporting Gijón
Opstellingen Mallorca - Sporting Gijón

De opstellingen van beide teams zijn op dit moment nog niet bekend. Zodra de opstellingen bekend zijn zullen we deze hier vermelden.

Voorbeschouwing Mallorca - Sporting Gijón

Mallorca en Sporting Gijón treffen elkaar in de 10e speelronde van de Primera División van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Mallorca en Sporting Gijón in de Primera División vond plaats op 29 januari 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Sporting Gijón. Op basis van de afgelopen 6 duels tussen beide teams is Sporting Gijón favoriet. 4 keer wist de ploeg van Mallorca te winnen, tegenover 2 winstpartijen voor Mallorca. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Mallorca 2
Winst Sporting Gijón 4
Gelijkspel 0
Totaal 6
Tags
Mallorca - Sporting Gijón Opstelling Mallorca Opstelling Sporting Gijón Live Mallorca - Sporting Gijón Live Mallorca - Sporting Gijón kijken Mallorca - Sporting Gijón kijken Live Mallorca - Sporting Gijón stream Mallorca - Sporting Gijón Fox Sports Nabeschouwing Mallorca - Sporting Gijón Uitslag Mallorca - Sporting Gijón Statistieken Mallorca - Sporting Gijón Primera División 2011/2012 Mallorca - Sporting Gijón wedden Mallorca - Sporting Gijón gokken Mallorca - Sporting Gijón Unibet