Nabeschouwing Osasuna - Valencia (1-1) || Primera División 2011/2012

Zondag 22 januari 2012 - 12:00 uur

In de Primera División 2011/2012 neemt Osasuna het zondag 22 januari 2012 om 12:00 uur in eigen huis op tegen Valencia.

Via de Osasuna - Valencia live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Osasuna - Valencia (1-1)

De Primera División 2011/2012 wedstrijd tussen Osasuna en Valencia geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

In de 85e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Soldado. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 92e minuut was het Osasuna dat via Lolo dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 91e minuut moest Valencia verder met een man minder nadat Albelda een rode kaart had gekregen. Het lukte Osasuna in het restant van de wedstrijd echter niet om hiervan te profiteren, want na de rode kaart werd er door beide ploegen niet meer gescoord.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 1-1 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Osasuna - Valencia
1
1
LIVE Osasuna - Valencia 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Osasuna - Valencia teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

18' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Marc Bertrán Osasuna
30' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor Cejudo Osasuna
55' Gele kaart Osasuna Gele kaart voor J. Nekounam Osasuna
55' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jordi Alba Valencia
56' Wissel Valencia Wissel Aduriz voor É. Banega Valencia
57' Wissel Valencia Wissel Juan Bernat voor Jonas Valencia
58' Gele kaart Valencia Gele kaart voor S. Feghouli Valencia
67' Wissel Osasuna Wissel Nino voor R. Lamah Osasuna
79' Wissel Osasuna Wissel Lolo voor J. Nekounam Osasuna
84' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Barragán Valencia
85' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van A. Costa Valencia
88' Wissel Osasuna Wissel Timor voor Satrústegui Osasuna
88' Wissel Valencia Wissel Bruno voor S. Feghouli Valencia
92' Doelpunt Osasuna Doelpunt Lolo Osasuna
91' Rode kaart Valencia Rode kaart voor Albelda Valencia
Video hoogtepunten en samenvatting Osasuna - Valencia
Opstellingen Osasuna - Valencia

Voorbeschouwing Osasuna - Valencia

Osasuna en Valencia treffen elkaar in de 1e speelronde van de Primera División van het seizoen 2011/2012. Beide teams zullen het nieuwe Primera División seizoen uiteraard goed willen beginnen, met bij voorkeur een overwinning in de eerste ronde.

De vorige ontmoeting tussen Osasuna en Valencia in de Primera División vond plaats op 1 mei 2011 en dat duel eindigde in een overwinning voor Osasuna. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Valencia favoriet. 6 keer wist de ploeg van Osasuna te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Osasuna. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.