Nabeschouwing Valencia - Racing Santander (4-3) || Primera División 2011/2012

Zaterdag 27 augustus 2011 - 20:00 uur

In de Primera División 2011/2012 neemt Valencia het zaterdag 27 augustus 2011 om 20:00 uur in eigen huis op tegen Racing Santander.

Via de Valencia - Racing Santander live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Valencia - Racing Santander (4-3)

Het Primera División duel tussen Valencia en Racing Santander is geëindigd in een 4-3 overwinning voor Valencia. Na 45 minuten stond er een 1-2 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-3 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Er gebeurde gelijk al veel in het eerste kwartier. In de 2e minuut dacht Valencia op voorsprong te komen via een doelpunt van Soldado. Helaas voor Valencia werd het doelpunt afgekeurd, waardoor de stand 0-0 bleef. In de 7e minuut was het Racing Santander dat via Soldado dacht te scoren, het doelpunt werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. L. Acosta dacht na 14 minuten te scoren voor Racing Santander, maar moest helaas constateren dat het doelpunt werd afgekeurd. In de 56e minuut scoorde Racing Santander via Adrián, maar doordat het doelpunt werd afgekeurd bleef de score onveranderd. Na 58 minuten spelen wist Valencia via A. Rami de bal in het doel te krijgen. De goal werd echter afgekeurd door de scheidsrechter. In de 88e minuut scoorde Soldado namens Valencia. De scheidsrechter besloot echter om het doelpunt ongeldig te verklaren, waardoor de stand op het scorebord onveranderd bleef. In de 90e minuut leek Soldado te scoren voor Valencia, maar helaas voor hen werd het doelpunt afgekeurd door de arbiter.

Kort daarna blies de scheidsrechter voor de laatste keer deze wedstrijd op zijn fluit, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 4-3 eindresultaat.

Wedstrijdstatistieken Valencia - Racing Santander
4
3
LIVE Valencia - Racing Santander 4-3

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Valencia - Racing Santander teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

2' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van Pablo Hernández Valencia
7' Eigen doelpunt Racing Santander Eigen doelpunt Soldado Racing Santander
14' Doelpunt Racing Santander Doelpunt L. Acosta met assist van Arana Racing Santander
19' Gele kaart Valencia Gele kaart voor É. Banega Valencia
32' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor P. Diop Racing Santander
44' Gele kaart Valencia Gele kaart voor Jordi Alba Valencia
44' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Toño Racing Santander
46' Wissel Valencia Wissel Canales voor Juan Bernat Valencia
46' Wissel Valencia Wissel A. Costa voor Ricardo Costa Valencia
56' Doelpunt Racing Santander Doelpunt Adrián met assist van Munitis Racing Santander
58' Doelpunt Valencia Doelpunt A. Rami met assist van Pablo Hernández Valencia
64' Wissel Racing Santander Wissel Edu Bedia voor L. Acosta Racing Santander
67' Wissel Valencia Wissel Jonas voor P. Piatti Valencia
69' Wissel Racing Santander Wissel Borja García voor Picón Racing Santander
74' Gele kaart Valencia Gele kaart voor A. Costa Valencia
78' Wissel Racing Santander Wissel Jairo Samperio voor Arana Racing Santander
88' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van Jonas Valencia
90' Doelpunt Valencia Doelpunt Soldado met assist van Jordi Alba Valencia
93' Gele kaart Racing Santander Gele kaart voor Álvaro González Racing Santander
Video hoogtepunten en samenvatting Valencia - Racing Santander
Opstellingen Valencia - Racing Santander

Voorbeschouwing Valencia - Racing Santander

Valencia en Racing Santander treffen elkaar in de 2e speelronde van de Primera División van het seizoen 2011/2012.

De vorige ontmoeting tussen Valencia en Racing Santander in de Primera División vond plaats op 31 januari 2011 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 12 duels tussen beide teams is Racing Santander favoriet. 6 keer wist de ploeg van Valencia te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Valencia. 3 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.