Nabeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg (2-1) || Russische Premier League

Maandag 5 augustus 2019 - 19:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het maandag 5 augustus 2019 om 19:00 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat-Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Akhmat Grozny en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 2-1 overwinning voor Akhmat Grozny. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 50e minuut door E. Kharin, waarmee Akhmat Grozny met 1-0 de leiding nam. Orenburg kwam in de 65e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Despotovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 70e minuut zette O. Roshi zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Akhmat Grozny de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Nikolay Voloshin, waardoor Akhmat Grozny dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Orenburg
Goals
2
1
Balbezit
53%
47%
Gele kaarten
3
2
Schoten totaal
7
8
Schoten op doel
2
1
Aanvallen
163
137
Gevaarlijke aanvallen
85
79
Passes
465
423
Overtredingen
19
9
Buitenspel
2
4
Corners
2
4
Wissels
3
3
LIVE Akhmat Grozny - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
4' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor V. Shakhov Orenburg
23' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
26' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor Z. Nizic Akhmat Grozny
46' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor B. Berisha Akhmat Grozny
50' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt E. Kharin Akhmat Grozny 1-0
58' Wissel Orenburg Wissel T. Ayupov voor J. Fameyeh Orenburg
65' Doelpunt Orenburg Doelpunt D. Despotovic Orenburg 1-1
68' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor G. Zotov Orenburg
69' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Despotovic Orenburg
70' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt O. Roshi Akhmat Grozny 2-1
72' Wissel Akhmat Grozny Wissel D. Glushakov voor O. Ivanov Akhmat Grozny
78' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Ponce voor A. Mbengue Akhmat Grozny
84' Wissel Orenburg Wissel S. Kozlov voor A. Gotlieb Orenburg
93' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor D. Glushakov Akhmat Grozny
Opstellingen Akhmat Grozny - Orenburg
De opstellingen van Akhmat Grozny en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 3-5-1-1 formatie en Orenburg zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 3-5-1-1
Coach Rashid Rakhimov
Formatie 5-4-1
Coach Vladimir Fedotov
Wissels Orenburg
# Speler Pos.
1 Aleksandr Rudenko K
66 Saveliy Kozlov V
5 Timur Ayupov M
76 David Bidlovskii M
77 Nikita Malyarov M
5 M
11 Andrea Chukanov A
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg

Akhmat Grozny en Orenburg treffen elkaar in de 4e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 14e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 16e plaats.

Tags
Akhmat Grozny - Orenburg Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Orenburg Live Akhmat Grozny - Orenburg Live Akhmat Grozny - Orenburg kijken Akhmat Grozny - Orenburg kijken Live Akhmat Grozny - Orenburg stream Akhmat Grozny - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Orenburg Uitslag Akhmat Grozny - Orenburg Statistieken Akhmat Grozny - Orenburg Russische Premier League 2019/2020 Akhmat Grozny - Orenburg wedden Akhmat Grozny - Orenburg gokken Akhmat Grozny - Orenburg Unibet