Nabeschouwing Akhmat Grozny - Tambov (1-1) || Russische Premier League

Zaterdag 31 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Akhmat Grozny het zaterdag 31 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Akhmat Arena in Groznyi.

Via de Akhmat Grozny - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Akhmat Grozny - Tambov (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Akhmat Grozny en Tambov geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Tambov kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van M. Osipenko. Lange tijd leek het erop dat Akhmat Grozny het duel zou gaan verliezen, tot laat in de wedstrijd. In de 92e minuut was het namelijk B. Berisha die toch nog de gelijkmaker wist te maken en de stand hiermee op 1-1 zette.

Kort daarna floot de arbiter voor de laatste maal af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Akhmat Grozny - Tambov
Goals
1
1
Balbezit
70%
30%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
29
5
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
171
82
Gevaarlijke aanvallen
87
14
Passes
35
11
Overtredingen
18
19
Buitenspel
1
1
Corners
12
0
Wissels
3
3
LIVE Akhmat Grozny - Tambov 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Akhmat Grozny - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Tambov Doelpunt M. Osipenko met assist van V. Ciuperca Tambov 0-1
27' Gele kaart Akhmat Grozny Gele kaart voor A. Shvets Akhmat Grozny
30' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Ciuperca Tambov
54' Wissel Akhmat Grozny Wissel B. Berisha voor D. Szymanski Akhmat Grozny
65' Wissel Tambov Wissel O. B. Muyiwa voor A. Kilin Tambov
66' Wissel Tambov Wissel A. Chasovskikh voor K. Appaev Tambov
70' Wissel Akhmat Grozny Wissel O. Roshi voor L. Sadulaev Akhmat Grozny
82' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor M. Kostyukov Tambov
89' Wissel Akhmat Grozny Wissel A. Wilker voor I. Silva Lima Akhmat Grozny
91' Gele kaart Tambov Gele kaart voor K. Mamtov Tambov
91' Gele kaart Tambov Gele kaart voor O. B. Muyiwa Tambov
92' Doelpunt Akhmat Grozny Doelpunt B. Berisha Akhmat Grozny 1-1
Opstellingen Akhmat Grozny - Tambov
De opstellingen van Akhmat Grozny en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Akhmat Grozny gaat aantreden in een 4-4-1-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Formatie 4-4-1-1
Coach Rashid Rakhimov
Formatie 3-4-3
Coach Aleksandr Grigoryan
Voorbeschouwing Akhmat Grozny - Tambov

Akhmat Grozny en Tambov treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Karasev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Akhmat Grozny en Tambov elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Akhmat Grozny 0
Winst Tambov 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Akhmat Grozny op een 13e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 14e plaats.

Tags
Akhmat Grozny - Tambov Opstelling Akhmat Grozny Opstelling Tambov Live Akhmat Grozny - Tambov Live Akhmat Grozny - Tambov kijken Akhmat Grozny - Tambov kijken Live Akhmat Grozny - Tambov stream Akhmat Grozny - Tambov Fox Sports Nabeschouwing Akhmat Grozny - Tambov Uitslag Akhmat Grozny - Tambov Statistieken Akhmat Grozny - Tambov Russische Premier League 2019/2020 Akhmat Grozny - Tambov wedden Akhmat Grozny - Tambov gokken Akhmat Grozny - Tambov Unibet