Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (1-2) || Russische Premier League

Zondag 1 september 2019 - 15:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 1 september 2019 om 15:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Arsenal Stadium in Tula.

Via de Arsenal Tula - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en CSKA Moskva is onder leiding van scheidsrechter Evgeny Turbin geëindigd in een 1-2 overwinning voor CSKA Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 10e minuut door D. Lesovoy, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. CSKA Moskva kwam in de 17e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van I. Akhmetov, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 74e minuut zette A. Gogoua zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee CSKA Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Evgeny Turbin, waardoor CSKA Moskva dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - CSKA Moskva
Goals
1
2
Balbezit
50%
50%
Gele kaarten
2
1
Schoten totaal
13
26
Schoten op doel
5
10
Aanvallen
79
112
Gevaarlijke aanvallen
34
69
Passes
20
10
Overtredingen
11
16
Buitenspel
0
1
Corners
5
9
Wissels
3
3
LIVE Arsenal Tula - CSKA Moskva 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
10' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Lesovoy met assist van E. Lutsenko Arsenal Tula 1-0
17' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Akhmetov CSKA Moskva 1-1
38' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
43' Wissel CSKA Moskva Wissel T. Nishimura voor J. Bijol CSKA Moskva
49' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
58' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Bauer voor S. Tkachev Arsenal Tula
73' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
74' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt A. Gogoua met assist van I. Oblyakov CSKA Moskva 1-2
75' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
76' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Bistrovic voor I. Oblyakov CSKA Moskva
89' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor G. Causic Arsenal Tula
89' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Maradishvili voor I. Akhmetov CSKA Moskva
Opstellingen Arsenal Tula - CSKA Moskva
De opstellingen van Arsenal Tula en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva

Arsenal Tula en CSKA Moskva treffen elkaar in de 8e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Evgeny Turbin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 7e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 6e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - CSKA Moskva Opstelling Arsenal Tula Opstelling CSKA Moskva Live Arsenal Tula - CSKA Moskva Live Arsenal Tula - CSKA Moskva kijken Arsenal Tula - CSKA Moskva kijken Live Arsenal Tula - CSKA Moskva stream Arsenal Tula - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - CSKA Moskva Uitslag Arsenal Tula - CSKA Moskva Statistieken Arsenal Tula - CSKA Moskva Russische Premier League 2019/2020 Arsenal Tula - CSKA Moskva wedden Arsenal Tula - CSKA Moskva gokken Arsenal Tula - CSKA Moskva Unibet