Nabeschouwing Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou (4-0) || Russische Premier League 2019/2020

Vrijdag 6 december 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het vrijdag 6 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou (4-0)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Sergey Ivanov geëindigd in een 4-0 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 4-0 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 48e minuut door I. Gorbatenko, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Arsenal Tula vergrootte in de 63e minuut de voorsprong nadat het via een goal van E. Lutsenko op een 2-0 voorsprong kwam te staan. In de 73e minuut kreeg M. Rybus van Lokomotiv Moskva voor de tweede keer een gele kaart. Dat betekent dat de speler kon vertrekken en Lokomotiv Moskva de wedstrijd met een speler minder moest vervolgen.

In de 78e minuut volgde een derde treffer van Arsenal Tula, waarmee E. Lutsenko zijn ploeg op een comfortabele 3-0 voorsprong zette. Ook na de derde treffer nam Arsenal Tula geen gas terug, waardoor in de 83e minuut de 4-0 volgde die op naam kwam van G. Causic.

Hierna blies de scheidsrechter af, waardoor de wedstrijd eindigde in een 4-0 winst voor Arsenal Tula.

LIVE Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou 4-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

29' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
43' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Grigalava Arsenal Tula
48' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt I. Gorbatenko met assist van D. Lesovoy Arsenal Tula 1-0
50' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
63' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van K. Kombarov Arsenal Tula 2-0
65' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
70' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel F. Smolov voor M. Cerqueira Lokomotiv Moskva
73' Tweede gele kaart Lokomotiv Moskva Tweede gele kaart voor M. Rybus Lokomotiv Moskva
78' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van R. Bauer Arsenal Tula 3-0
79' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Lomovitskiy voor D. Lesovoy Arsenal Tula
83' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt G. Causic met assist van E. Lutsenko Arsenal Tula 4-0
86' Wissel Arsenal Tula Wissel G. Adzhoev voor E. Lutsenko Arsenal Tula
87' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor I. Gorbatenko Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou
Opstellingen Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 5-4-1 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 3-4-2-1 opstelling.
Formatie 5-4-1
Coach Igor Cherevchenko
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Lokomotiv Moskou

Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Sergey Ivanov en zijn assistenten.

De vorige ontmoeting tussen Arsenal Tula en Lokomotiv Moskou in de Russische Premier League vond plaats op 6 oktober 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Lokomotiv Moskou. Op basis van de afgelopen 9 duels tussen beide teams is Lokomotiv Moskou favoriet. 5 keer wist de ploeg van Arsenal Tula te winnen, tegenover 3 winstpartijen voor Arsenal Tula. 1 keer eindigde een confrontatie tussen beide clubs in een gelijkspel.

Winst Arsenal Tula 3
Winst Lokomotiv Moskou 5
Totaal 9

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 9e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 3e plaats.