Nabeschouwing Arsenal Tula - Orenburg (2-1) || Russische Premier League

Zondag 25 augustus 2019 - 20:30 uur

In de Russische Premier League neemt Arsenal Tula het zondag 25 augustus 2019 om 20:30 uur in eigen huis op tegen Orenburg. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Orenburg live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Orenburg (2-1)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Orenburg is onder leiding van scheidsrechter Aleksey Sukhoy geëindigd in een 2-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 2-1 eindstand in het voordeel van de thuisploeg.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 23e minuut door A. Lomovitskiy, waarmee Arsenal Tula met 1-0 de leiding nam. Orenburg kwam in de 52e minuut weer op gelijke hoogte na een doelpunt van D. Despotovic, die daarmee de stand op 1-1 zette. In de 69e minuut zette E. Lutsenko zijn team op een 2-1 voorsprong, waarmee Arsenal Tula de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Aleksey Sukhoy, waardoor Arsenal Tula dankzij een 2-1 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Arsenal Tula - Orenburg
Goals
2
1
Balbezit
55%
45%
Gele kaarten
0
1
Schoten totaal
12
10
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
115
86
Gevaarlijke aanvallen
57
53
Passes
429
338
Overtredingen
9
17
Buitenspel
1
3
Corners
4
8
Wissels
2
3
LIVE Arsenal Tula - Orenburg 2-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Orenburg teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Orenburg Gele kaart voor D. Despotovic Orenburg
23' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt A. Lomovitskiy met assist van S. Tkachev Arsenal Tula 1-0
52' Doelpunt Orenburg Doelpunt D. Despotovic met assist van Z. Skoflek Orenburg 1-1
69' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt E. Lutsenko met assist van D. Lesovoy Arsenal Tula 2-1
75' Wissel Orenburg Wissel J. Fameyeh voor F. Cernych Orenburg
77' Wissel Arsenal Tula Wissel R. Bauer voor S. Tkachev Arsenal Tula
84' Wissel Orenburg Wissel A. Chukanov voor A. Malykh Orenburg
85' Wissel Orenburg Wissel A. Galadzhan voor Z. Skoflek Orenburg
91' Wissel Arsenal Tula Wissel E. Kangwa voor A. Lomovitskiy Arsenal Tula
Opstellingen Arsenal Tula - Orenburg
De opstellingen van Arsenal Tula en Orenburg zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Orenburg zal beginnen in een 4-3-3 opstelling.
Formatie 4-3-3
Coach Igor Cherevchenko
Formatie 4-3-3
Coach Vladimir Fedotov
Voorbeschouwing Arsenal Tula - Orenburg

Arsenal Tula en Orenburg treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Aleksey Sukhoy en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Arsenal Tula en Orenburg elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Arsenal Tula 0
Winst Orenburg 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Arsenal Tula op een 7e positie staat, terwijl we Orenburg terugvinden op de 16e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Arsenal Tula - Orenburg Opstelling Arsenal Tula Opstelling Orenburg Live Arsenal Tula - Orenburg Live Arsenal Tula - Orenburg kijken Arsenal Tula - Orenburg kijken Live Arsenal Tula - Orenburg stream Arsenal Tula - Orenburg Fox Sports Nabeschouwing Arsenal Tula - Orenburg Uitslag Arsenal Tula - Orenburg Statistieken Arsenal Tula - Orenburg Russische Premier League 2019/2020 Arsenal Tula - Orenburg wedden Arsenal Tula - Orenburg gokken Arsenal Tula - Orenburg Unibet