Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (0-1) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 14 maart 2020 - 17:00 uur

In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Arsenal Tula het zaterdag 14 maart 2020 om 17:00 uur in eigen huis op tegen Rubin Kazan'. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion Arsenal in Tula.

Via de Arsenal Tula - Rubin Kazan' live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Arsenal Tula - Rubin Kazan' (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen Arsenal Tula en Rubin Kazan' is geëindigd in een 0-1 overwinning voor Rubin Kazan'. Na 45 minuten stond er een 0-1 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 43e minuut door Z. Davitashvili, waarmee Rubin Kazan met 0-1 de leiding nam. In de 55e minuut kreeg D. Makarov van Rubin Kazan voor de tweede keer een gele kaart en dus rood te zien. De speler kon voortijdig gaan douchen waardoor Rubin Kazan de resterende minuten met een man minder moest volbrengen.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 0-1 overwinning in het voordeel van Rubin Kazan'.

LIVE Arsenal Tula - Rubin Kazan' 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Arsenal Tula - Rubin Kazan' teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

43' Doelpunt Rubin Kazan Doelpunt Z. Davitashvili met assist van I. Ignatjev Rubin Kazan 0-1
45' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor D. Makarov Rubin Kazan
47' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor A. Denisov Arsenal Tula
48' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor V. Podberezkin Rubin Kazan
52' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor I. Ignatjev Rubin Kazan
55' Tweede gele kaart Rubin Kazan Tweede gele kaart voor D. Makarov Rubin Kazan
60' Wissel Arsenal Tula Wissel K. Kombarov voor A. Denisov Arsenal Tula
65' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor S. Tkachev Arsenal Tula
66' Wissel Arsenal Tula Wissel Y. Kovalev voor E. Kangwa Arsenal Tula
73' Wissel Rubin Kazan Wissel S. Bakaev voor I. Ignatjev Rubin Kazan
75' Wissel Rubin Kazan Wissel D. Jevtic voor V. Podberezkin Rubin Kazan
76' Wissel Arsenal Tula Wissel L. Banda voor D. Lesovoy Arsenal Tula
79' Gele kaart Rubin Kazan Gele kaart voor Z. Davitashvili Rubin Kazan
86' Wissel Rubin Kazan Wissel P. Mogilevets voor I. Konovalov Rubin Kazan
93' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor G. Causic Arsenal Tula
Video hoogtepunten en samenvatting Arsenal Tula - Rubin Kazan'
Opstellingen Arsenal Tula - Rubin Kazan'
De opstellingen van Arsenal Tula en Rubin Kazan' zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Arsenal Tula gaat aantreden in een 3-4-2-1 formatie en Rubin Kazan' zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.