Nabeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula (0-1) || Russische Premier League

Maandag 2 december 2019 - 17:30 uur

In de Russische Premier League neemt CSKA Moskva het maandag 2 december 2019 om 17:30 uur in eigen huis op tegen Arsenal Tula. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Arsenal Tula live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula (0-1)

Het Russische Premier League duel tussen CSKA Moskva en Arsenal Tula is onder leiding van scheidsrechter Nikolay Voloshin geëindigd in een 0-1 overwinning voor Arsenal Tula. Na 45 minuten stond er een 0-0 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 0-1 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel pas in de tweede helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 52e minuut door D. Lesovoy, waarmee Arsenal Tula met 0-1 de leiding nam. In het restant van de wedstrijd was het met name CSKA Moskva dat probeerde een tweede doelpunt in de wedstrijd te forceren. Ondanks diverse schoten op doel zou het uiteindelijk niets meer aan de stand veranderen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal, waardoor Arsenal Tula uiteindelijk een bescheiden 0-1 overwinning wist te boeken.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Arsenal Tula
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
2
Schoten totaal
18
8
Schoten op doel
6
3
Aanvallen
164
106
Gevaarlijke aanvallen
64
27
Passes
596
409
Overtredingen
14
17
Buitenspel
3
2
Corners
3
3
Wissels
3
2
LIVE CSKA Moskva - Arsenal Tula 0-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Arsenal Tula teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
24' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor K. Kombarov Arsenal Tula
31' Wissel Arsenal Tula Wissel D. Lesovoy voor S. Tkachev Arsenal Tula
52' Doelpunt Arsenal Tula Doelpunt D. Lesovoy met assist van E. Lutsenko Arsenal Tula 0-1
58' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor K. Kuchaev CSKA Moskva
67' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor V. Karpov CSKA Moskva
78' Wissel CSKA Moskva Wissel A. Sigurdsson voor A. Dzagoev CSKA Moskva
83' Wissel Arsenal Tula Wissel A. Lomovitskiy voor E. Lutsenko Arsenal Tula
84' Gele kaart Arsenal Tula Gele kaart voor D. Lesovoy Arsenal Tula
94' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
Opstellingen CSKA Moskva - Arsenal Tula
De opstellingen van CSKA Moskva en Arsenal Tula zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-4-3 formatie en Arsenal Tula zal beginnen in een 3-4-3 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula

CSKA Moskva en Arsenal Tula treffen elkaar in de 18e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Nikolay Voloshin en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat CSKA Moskva en Arsenal Tula elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 0
Winst Arsenal Tula 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 4e positie staat, terwijl we Arsenal Tula terugvinden op de 11e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
CSKA Moskva - Arsenal Tula Opstelling CSKA Moskva Opstelling Arsenal Tula Live CSKA Moskva - Arsenal Tula Live CSKA Moskva - Arsenal Tula kijken CSKA Moskva - Arsenal Tula kijken Live CSKA Moskva - Arsenal Tula stream CSKA Moskva - Arsenal Tula Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Arsenal Tula Uitslag CSKA Moskva - Arsenal Tula Statistieken CSKA Moskva - Arsenal Tula Russische Premier League 2019/2020 CSKA Moskva - Arsenal Tula wedden CSKA Moskva - Arsenal Tula gokken CSKA Moskva - Arsenal Tula Unibet