Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa (0-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zondag 15 maart 2020 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt CSKA Moskva het zondag 15 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Ufa. De wedstrijd wordt gespeeld in VEB Arena in Moskva.

Via de CSKA Moskva - Ufa live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa (0-0)

De Russische Premier League 2019/2020 wedstrijd tussen CSKA Moskva en Ufa geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-0 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het was CSKA Moskva dat gedurende de wedstrijd het meeste balbezit had en van daaruit probeerde om iets te creëren. Veruit de meeste mogelijkheden waren voor CSKA Moskva, dat genoeg kansen kreeg om tot een goal te komen. Ondanks alle kansen wilde het echter maar niet lukken om de bal in het doel te krijgen, waardoor de stand onveranderd bleef terwijl het einde van de wedstrijd steeds meer naderde.

Aan het einde van de tweede helft zat er voor de scheidsrechter niets anders op dan voor de laatste keer af te fluiten, waardoor beide ploegen en de toeschouwers genoegen moesten nemen met een 0-0 eindstand.

Wedstrijdstatistieken CSKA Moskva - Ufa
Balbezit
71%
29%
Gele kaarten
1
3
Schoten totaal
19
5
Schoten op doel
6
1
Aanvallen
190
71
Gevaarlijke aanvallen
98
19
Passes
725
303
Overtredingen
10
8
Buitenspel
1
1
Corners
8
2
Wissels
2
2
LIVE CSKA Moskva - Ufa 0-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd CSKA Moskva - Ufa teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Gele kaart Ufa Gele kaart voor C. Carp Ufa
30' Gele kaart Ufa Gele kaart voor V. Krotov Ufa
38' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
56' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Shkurin voor F. Chalov CSKA Moskva
71' Gele kaart Ufa Gele kaart voor I. Nedelcearu Ufa
71' Wissel Ufa Wissel A. Golubev voor V. Krotov Ufa
80' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor K. Bistrovic CSKA Moskva
80' Wissel Ufa Wissel A. Vombergar voor L. Bizjak Ufa
Video hoogtepunten en samenvatting CSKA Moskva - Ufa
Opstellingen CSKA Moskva - Ufa
De opstellingen van CSKA Moskva en Ufa zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat CSKA Moskva gaat aantreden in een 3-1-4-2 formatie en Ufa zal beginnen in een 5-3-2 opstelling.
Voorbeschouwing CSKA Moskva - Ufa

CSKA Moskva en Ufa treffen elkaar in de 22e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen CSKA Moskva en Ufa in de Russische Premier League vond plaats op 20 oktober 2019 en dat duel eindigde in een gelijkspel tussen beide ploegen. Op basis van de afgelopen 11 duels tussen beide ploegen is CSKA Moskva favoriet. De thuisploeg wist 6 keer te winnen, terwijl Ufa slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 5 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst CSKA Moskva 6
Winst Ufa 0
Gelijkspel 5
Totaal 11

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel CSKA Moskva op een 5e positie staat, terwijl we Ufa terugvinden op de 9e plaats.

Tags
CSKA Moskva - Ufa Opstelling CSKA Moskva Opstelling Ufa Live CSKA Moskva - Ufa Live CSKA Moskva - Ufa kijken CSKA Moskva - Ufa kijken Live CSKA Moskva - Ufa stream CSKA Moskva - Ufa Fox Sports Nabeschouwing CSKA Moskva - Ufa Uitslag CSKA Moskva - Ufa Statistieken CSKA Moskva - Ufa Russische Premier League 2019/2020 CSKA Moskva - Ufa wedden CSKA Moskva - Ufa gokken CSKA Moskva - Ufa Unibet