Nabeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou (1-2) || Russische Premier League

Zondag 18 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Dinamo Moskva het zondag 18 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou (1-2)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou is onder leiding van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev geëindigd in een 1-2 overwinning voor Lokomotiv Moskou. Na 45 minuten stond er een 1-1 tussenstand op het scorebord, wat uiteindelijk zou resulteren in een 1-2 eindstand in het voordeel van de bezoekers.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Dinamo Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 1-0 voor sprong in de 3e minuut, dankzij een goal van M. Philipp. Een benutte penalty van A. Miranchuk in de 29e minuut zorgde er even later voor dat Lokomotiv Moskva weer op gelijke hoogte kwam te staan: 1-1. In de 82e minuut zette A. Miranchuk zijn team op een 1-2 voorsprong, waarmee Lokomotiv Moskva de leiding in de wedstrijd nam. Het bleek uiteindelijk het beslissende doelpunt van de wedstrijd te zijn, want beide teams wisten hierna niet meer tot scoren te komen.

Hierna klonk het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Vasiliy Kazartsev, waardoor Lokomotiv Moskou dankzij een 1-2 eindresultaat drie punten overhield aan deze wedstrijd.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou
Goals
1
2
Balbezit
48%
52%
Gele kaarten
2
5
Schoten totaal
12
21
Schoten op doel
6
7
Aanvallen
104
102
Gevaarlijke aanvallen
51
39
Passes
354
386
Overtredingen
13
19
Buitenspel
2
1
Corners
4
3
Wissels
3
2
LIVE Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou 1-2

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
2' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Barinov Lokomotiv Moskva
3' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt M. Philipp Dinamo Moskva 1-0
13' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor S. Szymanski Dinamo Moskva
29' Penalty Lokomotiv Moskva Penalty A. Miranchuk Lokomotiv Moskva 1-1
48' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor T. Sunjic Dinamo Moskva
59' Wissel Dinamo Moskva Wissel M. Cardoso voor S. Szymanski Dinamo Moskva
64' Wissel Dinamo Moskva Wissel I. Ordets voor T. Sunjic Dinamo Moskva
67' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor G. Krychowiak Lokomotiv Moskva
68' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor B. Idowu Lokomotiv Moskva
78' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel L. Djordjevic voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
82' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt A. Miranchuk met assist van R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva 1-2
83' Wissel Dinamo Moskva Wissel V. Grulev voor M. Philipp Dinamo Moskva
84' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor V. Ignatjev Lokomotiv Moskva
87' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor Guilherme Lokomotiv Moskva
91' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel D. Zhivoglyadov voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
Opstellingen Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-4-2 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 4-2-3-1 opstelling.
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou

Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 6e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Dinamo Moskva en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 0
Winst Lokomotiv Moskou 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 12e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Lokomotiv Moskou Live Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Live Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou kijken Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou kijken Live Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou stream Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Uitslag Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Statistieken Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2019/2020 Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou wedden Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou gokken Dinamo Moskva - Lokomotiv Moskou Unibet