Nabeschouwing Dinamo Moskva - Tambov (1-0) || Russische Premier League 2019/2020

Zaterdag 7 maart 2020 - 14:30 uur



In de Russische Premier League 2019/2020 neemt Dinamo Moskva het zaterdag 7 maart 2020 om 14:30 uur in eigen huis op tegen Tambov. De wedstrijd wordt gespeeld in Arena Khimki in Khimki.

Via de Dinamo Moskva - Tambov live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Dinamo Moskva - Tambov (1-0)

Het Russische Premier League duel tussen Dinamo Moskva en Tambov is geëindigd in een 1-0 overwinning voor Dinamo Moskva. Na 45 minuten stond er een 1-0 tussenstand op het scorebord, wat later ook de eindstand bleek te zijn.

Het enige doelpunt in de wedstrijd viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 34e minuut door N. Komlichenko, waarmee Dinamo Moskva met 1-0 de leiding nam. Uiteindelijk bleek dit één van de weinige hoogtepunten van de wedstrijd te zijn, want beide ploegen wisten maar moeizaam echt grote kansen te creëren.

In de tweede helft werd uiteindelijk niet meer gescoord, waardoor de wedstrijd eindigde in een kleine 1-0 overwinning in het voordeel van Dinamo Moskva.

Wedstrijdstatistieken Dinamo Moskva - Tambov
Goals
1
0
Balbezit
59%
41%
Gele kaarten
1
4
Schoten totaal
7
6
Schoten op doel
3
2
Aanvallen
63
52
Gevaarlijke aanvallen
31
25
Passes
495
346
Overtredingen
7
12
Buitenspel
2
3
Corners
6
3
Wissels
3
3
LIVE Dinamo Moskva - Tambov 1-0

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Dinamo Moskva - Tambov teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
21' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Filin Tambov
34' Doelpunt Dinamo Moskva Doelpunt N. Komlichenko met assist van K. Rausch Dinamo Moskva 1-0
59' Gele kaart Tambov Gele kaart voor A. Gritsaenko Tambov
63' Wissel Dinamo Moskva Wissel R. Neustadter voor C. Kabore Dinamo Moskva
73' Wissel Tambov Wissel K. Khosonov voor P. Karasev Tambov
75' Wissel Dinamo Moskva Wissel S. Szymanski voor M. Philipp Dinamo Moskva
78' Wissel Tambov Wissel A. Fedchuk voor M. Kostyukov Tambov
80' Gele kaart Tambov Gele kaart voor V. Obukhov Tambov
83' Wissel Tambov Wissel K. Mamtov voor V. Obukhov Tambov
84' Gele kaart Dinamo Moskva Gele kaart voor K. Rausch Dinamo Moskva
88' Wissel Dinamo Moskva Wissel Sly voor C. NJie Dinamo Moskva
89' Gele kaart Tambov Gele kaart voor G. Melkadze Tambov
Video hoogtepunten en samenvatting Dinamo Moskva - Tambov
Opstellingen Dinamo Moskva - Tambov
De opstellingen van Dinamo Moskva en Tambov zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Dinamo Moskva gaat aantreden in een 4-2-3-1 formatie en Tambov zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Formatie 4-2-3-1
Coach Kirill Novikov
Formatie 5-4-1
Coach Sergey Pervushin
Wissels Tambov
# Speler Pos.
73 Nikita Chagrov K
30 Soslan Takazov V
5 Evgeny Shlyakov V
22 Igor Yurganov V
92 Valeriu Ciupercă M
17 Khetag Khosonov M
11 Artem Fedchuk A
9 Khasan Mamtov A
Voorbeschouwing Dinamo Moskva - Tambov

Dinamo Moskva en Tambov treffen elkaar in de 21e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020.

De vorige ontmoeting tussen Dinamo Moskva en Tambov in de Russische Premier League vond plaats op 24 augustus 2019 en dat duel eindigde in een overwinning voor Dinamo Moskva. Op basis van de afgelopen 1 duels tussen beide ploegen is Dinamo Moskva favoriet. De thuisploeg wist 1 keer te winnen, terwijl Tambov slechts 0 keer de winst uit het vuur wist te slepen. 0 keer eindigde een confrontatie tussen beide ploegen in een gelijkspel.

Resultaat Aantal
Winst Dinamo Moskva 1
Winst Tambov 0
Gelijkspel 0
Totaal 1

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Dinamo Moskva op een 10e positie staat, terwijl we Tambov terugvinden op de 11e plaats.

Tags
Dinamo Moskva - Tambov Opstelling Dinamo Moskva Opstelling Tambov Live Dinamo Moskva - Tambov Live Dinamo Moskva - Tambov kijken Dinamo Moskva - Tambov kijken Live Dinamo Moskva - Tambov stream Dinamo Moskva - Tambov Fox Sports Nabeschouwing Dinamo Moskva - Tambov Uitslag Dinamo Moskva - Tambov Statistieken Dinamo Moskva - Tambov Russische Premier League 2019/2020 Dinamo Moskva - Tambov wedden Dinamo Moskva - Tambov gokken Dinamo Moskva - Tambov Unibet