Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva (1-1) || Russische Premier League

Zaterdag 7 december 2019 - 14:30 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zaterdag 7 december 2019 om 14:30 uur in eigen huis op tegen CSKA Moskva. De wedstrijd wordt gespeeld in Krasnodar Stadium in Krasnodar.

Via de Krasnodar - CSKA Moskva live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Krasnodar en CSKA Moskva geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 0-1 wat in de tweede helft uiteindelijk zou leiden tot een 1-1 eindstand.

Het eerste doelpunt viel in de eerste helft van de wedstrijd. Deze werd gescoord in de 15e minuut door I. Oblyakov, waarmee CSKA Moskva met 0-1 de leiding nam. Krasnodar kreeg via Ari in de 63e minuut de kans om voor zijn team te scoren, nadat arbiter Vasiliy Kazartsev de bal op de penaltystip had gelegd. De penalty werd echter gemist, waardoor de stand ongewijzigd bleef. Dit bleek ook direct de ruststand te zijn, want er werd gedurende de eerste 45 minuten verder niet meer gescoord. In de tweede helft maakte Ari namens Krasnodar in de 63e minuut de gelijkmaker, waarmee de spanning weer terug in de wedstrijd was.

Aan het einde van de tweede helft floot de arbiter af, waarmee de wedstrijd zonder winnaar eindigde. Beide ploegen zullen zodoende genoegen moeten nemen met een 1-1 einduitslag.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - CSKA Moskva
Goals
1
1
Balbezit
54%
46%
Gele kaarten
1
6
Schoten totaal
14
8
Schoten op doel
4
4
Aanvallen
108
142
Gevaarlijke aanvallen
62
41
Passes
502
423
Overtredingen
11
12
Buitenspel
1
1
Corners
3
3
Wissels
3
3
LIVE Krasnodar - CSKA Moskva 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - CSKA Moskva teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
15' Doelpunt CSKA Moskva Doelpunt I. Oblyakov met assist van H. Magnusson CSKA Moskva 0-1
42' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor N. Vlasic CSKA Moskva
46' Wissel Krasnodar Wissel D. Skopintsev voor D. Stotsky Krasnodar
57' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor A. Dzagoev CSKA Moskva
62' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Oblyakov CSKA Moskva
63' Penalty gemist Krasnodar Penalty gemist Ari Krasnodar
63' Doelpunt Krasnodar Doelpunt Ari Krasnodar 1-1
65' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor F. Chalov CSKA Moskva
66' Wissel CSKA Moskva Wissel K. Nababkin voor A. Dzagoev CSKA Moskva
74' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor K. Nababkin CSKA Moskva
83' Wissel CSKA Moskva Wissel I. Akhmetov voor I. Oblyakov CSKA Moskva
83' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor K. Olsson Krasnodar
87' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor Ari Krasnodar
87' Wissel CSKA Moskva Wissel J. Bijol voor N. Vlasic CSKA Moskva
91' Gele kaart CSKA Moskva Gele kaart voor I. Diveev CSKA Moskva
100' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
Opstellingen Krasnodar - CSKA Moskva
De opstellingen van Krasnodar en CSKA Moskva zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en CSKA Moskva zal beginnen in een 3-1-4-2 opstelling.
Formatie 3-1-4-2
Coach Viktor Goncharenko
Voorbeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva

Krasnodar en CSKA Moskva treffen elkaar in de 19e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vasiliy Kazartsev en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en CSKA Moskva elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst CSKA Moskva 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 2e positie staat, terwijl we CSKA Moskva terugvinden op de 4e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is heldere lucht met weinig tot geen bewolking.

Tags
Krasnodar - CSKA Moskva Opstelling Krasnodar Opstelling CSKA Moskva Live Krasnodar - CSKA Moskva Live Krasnodar - CSKA Moskva kijken Krasnodar - CSKA Moskva kijken Live Krasnodar - CSKA Moskva stream Krasnodar - CSKA Moskva Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - CSKA Moskva Uitslag Krasnodar - CSKA Moskva Statistieken Krasnodar - CSKA Moskva Russische Premier League 2019/2020 Krasnodar - CSKA Moskva wedden Krasnodar - CSKA Moskva gokken Krasnodar - CSKA Moskva Unibet