Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-1) || Russische Premier League

Zaterdag 24 augustus 2019 - 18:00 uur

In de Russische Premier League neemt Krasnodar het zaterdag 24 augustus 2019 om 18:00 uur in eigen huis op tegen Lokomotiv Moskou. De wedstrijd wordt gespeeld in Stadion FK Krasnodar in Krasnodar.

Via de Krasnodar - Lokomotiv Moskou live update stream op deze pagina blijf je gedurende de wedstrijd op de hoogte van alle belangrijke gebeurtenissen in het stadion. Voorafgaand aan de wedstrijd vind je op deze pagina een voorbeschouwing en zodra deze bekend zijn de opstellingen van de beide teams. Na de wedstrijd kan je op deze pagina terecht voor een uitgebreide nabeschouwing met alles wat je over deze wedstrijd moet weten.

Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou (1-1)

In de Russische Premier League heeft de wedstrijd tussen Krasnodar en Lokomotiv Moskou geresulteerd in een gelijkspel. Halverwege de wedstrijd stond het 1-1 en daar zou in de tweede helft geen verandering meer in komen.

Het eerste doelpunt viel al vroeg in de wedstrijd. Lokomotiv Moskva kwam razendsnel uit de startblokken en dat resulteerde in een snelle 0-1 voor sprong in de 5e minuut, dankzij een goal van G. Krychowiak. Krasnodar kwam na 42 minuten weer op gelijke hoogte door een goal van M. Suleymanov, waardoor de stand op 1-1 kwam te staan. Dit bleek ook direct het laatste doelpunt in deze wedstrijd te zijn. Het lukte beide ploegen hierna namelijk niet meer om een winnende treffer te maken.

In de tweede helft kwamen beide ploegen niet meer tot scoren. De wedstrijd eindigde dan ook met dezelfde stand die na 45 minuten al op het scorebord stond: 1-1.

Wedstrijdstatistieken Krasnodar - Lokomotiv Moskou
Goals
1
1
Balbezit
61%
39%
Gele kaarten
2
3
Schoten totaal
15
15
Schoten op doel
4
3
Aanvallen
122
101
Gevaarlijke aanvallen
63
28
Passes
462
286
Overtredingen
15
16
Buitenspel
1
2
Corners
5
3
Wissels
3
2
LIVE Krasnodar - Lokomotiv Moskou 1-1

Deze wedstrijd is inmiddels gespeeld. Hieronder kan je het live-verslag van de wedstrijd Krasnodar - Lokomotiv Moskou teruglezen met daarin alle hoogtepunten.

Minuut Actie Omschrijving Team Resultaat
5' Doelpunt Lokomotiv Moskva Doelpunt G. Krychowiak Lokomotiv Moskva 0-1
38' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor D. Zhivoglyadov Lokomotiv Moskva
42' Doelpunt Krasnodar Doelpunt M. Suleymanov met assist van D. Stotsky Krasnodar 1-1
47' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor T. Vilhena Krasnodar
56' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor R. Zhemaletdinov Lokomotiv Moskva
56' Gele kaart Krasnodar Gele kaart voor M. Wanderson Krasnodar
68' Wissel Krasnodar Wissel Y. Namli voor D. Utkin Krasnodar
71' Wissel Krasnodar Wissel R. Kambolov voor T. Vilhena Krasnodar
72' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel A. Miranchuk voor A. Miranchuk Lokomotiv Moskva
75' Wissel Krasnodar Wissel M. Berg voor I. Ignatjev Krasnodar
84' Gele kaart Lokomotiv Moskva Gele kaart voor B. Idowu Lokomotiv Moskva
84' Wissel Lokomotiv Moskva Wissel L. Djordjevic voor F. Smolov Lokomotiv Moskva
Opstellingen Krasnodar - Lokomotiv Moskou
De opstellingen van Krasnodar en Lokomotiv Moskou zijn bekend. Hieronder vind je een overzicht van alle basisspelers en wisselspelers van beide teams. De verwachting is dat Krasnodar gaat aantreden in een 4-3-3 formatie en Lokomotiv Moskou zal beginnen in een 5-4-1 opstelling.
Voorbeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou

Krasnodar en Lokomotiv Moskou treffen elkaar in de 7e speelronde van de Russische Premier League van het seizoen 2019/2020. Het duel zal worden geleid door scheidsrechter Vladislav Bezborodov en zijn assistenten.

Het is voor het eerst dat Krasnodar en Lokomotiv Moskou elkaar treffen in de Russische Premier League.

Resultaat Aantal
Winst Krasnodar 0
Winst Lokomotiv Moskou 0
Gelijkspel 0
Totaal

Natuurlijk is het ook interessant om te kijken naar de huidige stand op de ranglijst van beide clubs. Daar zien we dat voorafgaand aan dit duel Krasnodar op een 3e positie staat, terwijl we Lokomotiv Moskou terugvinden op de 2e plaats.

De weersverwachting voor deze wedstrijd is bewolkt.

Tags
Krasnodar - Lokomotiv Moskou Opstelling Krasnodar Opstelling Lokomotiv Moskou Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou kijken Krasnodar - Lokomotiv Moskou kijken Live Krasnodar - Lokomotiv Moskou stream Krasnodar - Lokomotiv Moskou Fox Sports Nabeschouwing Krasnodar - Lokomotiv Moskou Uitslag Krasnodar - Lokomotiv Moskou Statistieken Krasnodar - Lokomotiv Moskou Russische Premier League 2019/2020 Krasnodar - Lokomotiv Moskou wedden Krasnodar - Lokomotiv Moskou gokken Krasnodar - Lokomotiv Moskou Unibet